Setari Cookie-uri

Lenor Fresh Air te va lăsa fără cuvinte

Bucură-te de prospețimea rufelor uscate afară la soare, chiar și atunci când le usuci în interior

CP

Majoritatea dintre noi nu locuim într-o casă, înconjurată doar de natură și aer proaspăt, ci trăim în orașe, unde nu avem mai mult de câteva luni pe an cu soare. Chiar și atunci când avem un spațiu exterior unde am putea usca rufele, praful sau alți factori externi nu ne garantează un rezultat pe măsură. Iar asta înseamnă că varianta de a usca hainele afară la soare, pentru a obține acea prospețime perfectă a hainelor uscate în aer liber devine din ce în ce mai puțin disponibilă.

După ani de cercetare și dezvoltare, Lenor dezvăluie noul balsam de rufe Lenor Fresh Air, cu tehnologia unică SolarDry™, care conferă hainelor acea prospețime a hainelor uscate afară la soare, chiar și atunci când ele sunt uscate în interior.

Mirosul rufelor care au fost uscate afară într-o zi însorită rămâne de neegalat. Acest lucru se datorează reacției fotochimice care apare între rufele umede, soare și aer proaspăt. Pentru a obține această prospețime uimitoare, Lenor dezvăluie o nouă gamă de balsam de rufe care va aduce prospețimea hainelor la un nivel superior - noul Lenor Fresh Air.

Citește și:

Secretul din spatele prospețimii ca de rufe uscate la soare este formula inovatoare ultra-concentrată, concepută pentru a preveni acumularea mirosului de umezeală. Cercetările arată că atunci când lumina soarelui atinge țesăturile umede, are loc o reacție fotochimică care produce aldehide și cetoze. Acești compuși au un miros proaspăt, unic și distinctiv care fac ca hainele uscate afară la soare să fie atât de speciale. Utilizând tehnologia exclusivă SolarDry™, Lenor Fresh Air imită efectul soarelui asupra țesăturilor umede și combate acumularea mirosului de umezeală cu un sistem de prospețime de lungă durată.

Noul Lenor Fresh Air vine în trei variante de parfum: Fresh Wind, care are un miros proaspăt și energizant, cu note marine, arome citrice și o adiere pură, Tropical Sunset, cu un miros fructat și note dulci de pepene verde, pepene galben și mango, precum și Moonlight Lily, o aromă florală inspirată de crin, chihlimbar și condimente strălucitoare.

Lenor Fresh Air vine într-o formulă ultra-concentrată, ceea ce înseamnă că este nevoie doar de o mică cantitate (14ml) pentru a obține acea senzație ca de rufe uscate afară la soare, indiferent de vreme! Pentru fiecare cantitate de rufe spălate, Lenor Fresh Air conține cu 25% mai puțin plastic și cu 60% mai puțină apă față de alte balsamuri lichide Lenor. Sticla este, de asemenea, realizată din 100% plastic reciclat (cu excepția dopului și al ambalajului), iar odată ce ambalajul perforat este îndepărtat, poate fi complet reciclată.

Balsamul de rufe Lenor Fresh Air este disponibil în magazinele din întreaga țară începând cu luna iulie.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.