Setari Cookie-uri

Alina Eremia, probleme grave de sănătate din cauza stresului! Ce a pățit vedeta?

Alina Eremia s-a confruntat cu probleme grave de sănătate din cauza stresului. Vedeta a avut nevoie de o pauză pentru a se vindeca și a se redecoperi pe sine.

Alina Eremia, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cariera sa a luat amploare odată cu rolul din serialul "Pariu cu viața", unde a jucat alături de alți tineri talentați precum Dorian Popa și Cristina Ciobănașu. Însă, în spatele zâmbetului său și al succesului strălucitor, Alina a trecut prin momente dificile și emoționante.

Viața vedetei s-a schimbat complet odată cu apariția în serial, iar popularitatea i-a adus numeroase concerte și apariții publice. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Alina a trecut printr-o perioadă grea în cariera sa. La un moment dat, artista a suferit de depresie și a simțit nevoia să se redescopere.

„A fost un moment cam acum trei ani, când aș fi vrut să iau o pauză. Și nu pentru că nu îmi mai doream, ci pentru că eram într-un punct la nivel personal, în care am nevoie să trec într-o altă etapă. Chestia asta automat se reflecta și în muzica mea, dar aveam puțin nevoie să stau departe de tot haosul, de toată nebunia, ca să pot să caut în alte locuri în care nu am mai căutat.

Citește și:

Ieșea din discuție să renunț la muzică, dar voiam să mă redescopăr. Cel mai important este să ai tăria aia de caracter, să faci lucrurile dificile”, a mărturisit artista, în podcastul lui Damian Drăghici.

În această perioadă dificilă, stresul și presiunea pe care și le-a impus au dus la apariția unei urticarii alergice grave pe corpul său. Acest episod a fost un semnal de alarmă pentru Alina, care a înțeles că trebuie să ia o pauză și să își acorde timp pentru a se liniști și a se redescoperi.

„Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie alergică, foarte nasoală, eram plină de bube din cap până în picioare. Chestia asta a durat vreo trei luni, nu exista vreun tratament. Era pe fond nervos, faptul că nu eram eu ok cu mine și că erau atâtea probleme care trebuiau să fie rezolvate.

Citește și:

Trebuiau concluzionate și să înțeleg eu mai multe despre mine, iar când am acceptat totul, am zis: Bă, de acum încolo nu o să mai pun presiune pe mine”, a mai povestit vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.