Setari Cookie-uri

După 8 ani de relație, Alina Eremia a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta artistei?

După opt ani de relație, Edi Barbu și-a luat inima în dinți și i-a pus mare întrebarea frumoasei artiste.

Recent, Alina Eremia a trăit unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale, în Thailanda. În timpul unei vacanțe pline de romantism și bucurie, Edi Barbu, partenerul ei de viață de opt ani, s-a gândit că este momentul să o ceară în căsătorie. Răspunsul a fost "DA", ceea ce a adus un val de fericire și emoții în viața cuplului, care se pregătește, cât de curând, să devină, oficial, o familie.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut acum mulți ani, într-o sală de fitness, și de atunci au traversat împreună o frumoasă poveste de iubire. Opt ani de complicitate, susținere reciprocă și evoluție personală i-au adus la momentul în care Edi Barbu a simțit că este timpul să își oficializeze iubirea printr-un angajament serios. Vacanța în Thailanda a fost planificată inițial pentru a celebra ziua de naștere a lui Edi Barbu, dar s-a transformat rapid într-un moment memorabil pentru ambii parteneri de viață. Pe plajele tropicale, sub cerul senin și înconjurată de frumusețea paradisului thailandez, Alina Eremia a avut partea de surpriza vieții sale.

Citește și:

Vedeta a împărtășit detaliile emoționante ale acestui moment cu fanii săi pe platformele de socializare, prezentându-le inelul de logodnă primit de la Edi Barbu. Imaginile au stârnit entuziasm printre admiratori, care au felicitat cuplul și au apreciat frumusețea bijuteriei.

În ceea ce privește nunta, Alina Eremia a dezvăluit că evenimentul va avea loc în viitorul apropiat, posibil chiar în acest an. Cu toate că artista nu a conturat încă planurile exacte pentru ceremonie, ea subliniază că pentru ea, esențialul este să aibă alături oamenii dragi.

"Nu știu când se va întâmpla, amândoi ne dorim același lucru. Nunta în sine este doar o formalitate. O să se întâmple în viitorul apropiat, cât de apropiat… vedem. Nu am niciun fel de scenariu în ceea ce privește nunta și nici nu vreau să-i impun lui un anumit mod de a o organiza. O să fie cea mai frumoasă zi, cât timp avem oamenii de suflet lângă noi care să împărtășească bucuria noastră. Restul sunt detalii pe care le vom stabili atunci," a declarat Alina Eremia, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.