Setari Cookie-uri

Delia Rus apasă accelerația în Vrum Vrum, alături de Criss Blaziny

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care artista a dezvoltat-o cu zona de urban din România.

O piesă de dragoste pe beat-uri afro, "Vrum Vrum" continuă relația apropiată pe care artista a dezvoltat-o cu zona de urban din România.

,,Din când în când cineva o să-ți apese accelerația. Ești gata? Nebunia cu care dragostea își face apariția este de-a dreptul superbă, iar ea îți poate aduce un haos într-o viață monotonă sau o liniște într-o viață agitată.

Cum de mereu este invers? Poate suntem noi atrași de ce avem nevoie." ne spune Delia Rus.

Piesa a fost scrisă de cei doi artiști, în timp ce producția a fost realizată de Paul Iorga (care a lucrat anterior cu artiști precum Nicole Cherry, Alina Eremia, Mario Fresh, Andra, Nane). Dacă în peisajul muzical autohton piesele de dragoste tind să vină la pachet cu o notă negativă, "Vrum Vrum" întoarce foaia pe dos și vorbește despre trăirile ce vin la pachet cu începutul unei relații.

Citește și:

"Vrumvrum pentru toți îndrăgostiții, puștanii și nepuștanii. Restul nu se zice, se face :)." ne spune Criss Blaziny.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.