Setari Cookie-uri

VAMA, The Mono Jacks, E-an-na și Luna Amară completează line-up-ul Danube Rock Sounds 2023

A rămas mai puțin de o lună până la cea de-a 9-a ediție a festivalului Danube Rock Sounds, ajuns deja tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați și nu numai. Acesta va avea loc între 15-17 septembrie, pe plaja Dunărea.

În acest context, organizatorii anunță noi trupe, care completează line-up-ul evenimentului și vor face plaja Dunărea să răsune pe ritm de rock și muzică alternativă. VAMA, The Mono Jacks, E-an-na și Luna Amară se alătură artiștilor confirmați deja - Subcarpați, Coma, byron, Basska și Melting Dice, însă mai multe nume vor fi anunțate curând.

Ca în fiecare an, încercăm să pregătim cel mai bun cocktail de artiști și sperăm să bucurăm publicul cu noile trupe anunțate. Ținem cont de părerile participanților și, la fiecare ediție, facem un mix de artiști care au mai cântat și au fost bine primiți, dar aducem și nume noi. Cei de la Vama, de exemplu, nu au mai fost în Galați de peste 3 ani și sperăm să fie o surpriză plăcută pentru localnici”, declară Codruț Dumitrescu, organizatorul festivalului.

Citește și:

Abonamentele la festival se pot achiziționa online de pe www.iabilet.ro sau din rețeaua de

distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Acestea

încă au prețul redus de 195 lei până pe 31 august, inclusiv.

Biletele de o zi vor vor avea prețul de 75 lei până pe 1 septembrie, apoi vor costa 90 de lei. Biletele VIP costă 150 lei/ pe zi sau 400 de lei pentru cele 3 zile de festival. Acestea beneficiază de o zonă special amenajată în festival.

Biletele se pot achiziționa online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-

2023-86278/

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.