Setari Cookie-uri

Livada cu stele – 3 zile de festival cu muzică, recreere și fapte bune sădit de Casa Bună

Asociația Casa Bună anunță programul pe zile al primei ediții a festivalului caritabil “Livada cu stele”, ce va avea loc în perioada 1-3 septembrie la Nucșoara, Județul Argeș.

Livada cu Stele nu este doar un festival de muzică, ci și o platformă de solidaritate între artiști, public și comunitate. Profitul obținut din vânzarea biletelor va fi direcționat către construcția Grădiniței Casa Bună, un loc unde copiii defavorizați social din Ferentari, București, pot învăța și unde să își construiască drumul în viață.

Între 1 și 3 septembrie la Nucșoara, Argeș vor veni o mulțime de oameni care mă făc să visez sau care mă inspiră. De la muzicieni, la scriitori și super jurnaliști. Facem asta pentru că locul e minunat iar noi suntem plini de pitici în cap care nu ne lasă să stăm locului și suntem hotărâți să facem o Grădiniță Bună pentru copiii care altfel nu vor ajunge nicicând la Grădi.” - Valeriu Nicolae, Fondator Asociația Casa Bună.

Citește și:

Prin intermediul festivalului oamenii pot descoperi magia satului Nucșoara, în timp ce susțin cauza și se bucură de 3 zile de muzică, multe activități în natură cu familia sau dedicate copiilor și dezbateri interesante. Pe lângă artiști, și-au anunțat prezența jurnaliști, scriitori, profesori, antreprenori, care vor fi provocați de Valeriu Nicolae la discuții “pe bune” despre teme sociale actuale.

Vineri, pe 1 septembrie, publicul va putea să îi urmărească live pe Stema, Ada Milea, Ana Coman, Taxi, Rockabella, Mădălina Pavăl Orchestra și Luna Amară.

Pe 2 septembrie, a doua zi a festivalului, spectatorii se vor bucura de muzica oferită de Soul Serenade, Leyah, Luiza Zan, Delta pe Obraz, Dora Gaitanovici, Vama și Dan Amariei DJ set.

Festivalul Livada cu Stele se va încheia, pe 3 septembrie, cu prestații live din partea artiștilor Blană Bombă, Cristina Lupu, Eyedrops, EMAA, Irina Rimes, DJ Marinov și Pixar Stelar DJ Set. Concertele se vor încheia după miezul nopții, așa încât participanții la întreg festivalul se vor bucura de atmosferea evenimentului până pe 4 septembrie.

Citește și:

Programul complet al festivalului va fi disponibil pe site-ul festivalului, https://www.livadacustele.ro/.

Biletele pot fi achiziționate online, urmărind acest link: https://www.more.com/bilete/intamplari/livada-cu-stele/. Sunt disponibile abonamentele de 3 zile la prețul de 270 RON, de 2 zile la prețul de 180 RON sau pentru 1 zi la 100 lei.

Pentru variante de cazare și transport în zonă, vă puteți informa prin grupul de facebook Cum ajung și unde mă cazez la festivalul "Livada cu stele".

Cei interesați de camping pot achiziționa acces în zona special amenajată pornind de la prețul de 20 de lei/noapte/persoană sau 50 de lei/persoană pentru toate cele 3 zile de festival, pot închiria un cort basic începând de la 80 de lei/noapte pentru 2 persoane împreună cu sac și izopren la prețul de 30 de lei/noapte/persoană. Există și varianta închirierii unui Fancy Tent pentru două persoane ce include pat, măsuță, covor și lumină, începând de la 350 de lei/noapte sau 900 de lei pentru toată durata festivalului. Accesul în zona de camping se poate face și cu autoturismul sau autorulota, prețul fiind de 40 lei/noapte sau 100 de lei pe toată durata evenimentului.

Citește și:

Persoanele interesate să susțină cauza și care nu pot ajunge la eveniment pot dona aici: https://pay.vivawallet.com/livadacustele.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.