Setari Cookie-uri

De ce urăște Oana Roman să zboare cu avionul. Vedeta a vorbit despre asta abia acum

Pentru Oana Roman să zboare cu avionul nu este deloc o plăcere, ci mai degrabă o necesitate. Vedeta a explicat abia acum ce i s-a întâmplat și de unde provine frica.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman adoră să călătorească. Ori de câte ori are ocazia, fiica lui Petre Roman vizitează locuri în care nu a mai fost niciodată sau merge în cele care i-au plăcut și care i-au rămas la suflet. Din păcate, de cele mai multe ori, trebuie să zboare cu avionul pentru a ajunge în destinațiile alese, iar acest lucru nu o încântă deloc. Ar prefera să aleagă orice alt mijloc, doar că nu este posibil și oricât ar dori să își învingă teama, când ajunge în aeroport, începe să aibă emoții puternice pe care nu le poate controla.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a fost plecată de nenumărate ori din țară și are ce povesti, când vine vorba despre locurile în care a călătorit, dar nu toate amintirile pe care și le-a făcut sunt unele plăcute despre care poae vorbi cu ușurință. Într-un interviu pe care Oana Roman l-a acordat de curând, a povestit din ce cauză urăște să zboare cu avionul și prin ce chinuri a trecut în anul 2005, când a avut cel mai greu zbor din viața sa din care credea că nu va mai scăpa cu bine.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.