Setari Cookie-uri

De ce a rămas Romanița Iovan prietenă cu Irinel Columbeanu, după despărțire: Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut

Romanița Iovan a dezvăluit cum a decurs povestea de iubire cu Irinel Columbeanu, dar și motivele pentru care acum îi leagă o strânsă prietenie.

Romanița Iovan, celebra creatoare de modă în vârstă de 59 de ani, a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măuță, unde a împărtășit detalii interesante despre relația sa de scurtă durată cu fostul milionar Irinel Columbeanu, o poveste de dragoste trăită acum mai bine de trei decenii.. Despre această perioadă, Romanița a subliniat că, deși au luat decizia de a merge pe drumuri separate, au rămas prieteni apropiați.

Cuplul format din Romanița Iovan și Irinel Columbeanu a captat atenția publicului de-a lungul anilor, fiind unul dintre cele mai mediatizate din lumea mondenă. Despre începuturile lor, Romanița a dezvăluit că s-au cunoscut în cadrul prezentărilor de modă din perioada comunistă, la centrul de creație UCECOM. Irinel era un „băiat deștept, carismatic”, așa cum l-a descris Romanița, iar relația lor s-a dezvoltat treptat, pe fundalul unor întâmplări aparent banale.

Citește și:

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia”, a povestit Romanița, rememorând momentele din trecut.

Romanița a mărturisit că relația lor nu a fost lipsită de situații amuzante, rememorând o întâlnire în care Irinel a încercat să o impresioneze, însă aceasta a reacționat cu o notă de ironie.

„Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa… trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună”, a mai spus ea.

Citește și:

Despre despărțirea lor, Romanița a explicat că aceasta s-a produs din cauza diferențelor de opinie și că au rămas prieteni de-a lungul timpului, sprijinindu-se unul pe altul în momentele dificile. Astăzi, legătura lor se menține într-o formă de prietenie civilizată și apropiată, iar Romanița îl susține pe Irinel în momentele în care acesta are nevoie de ajutor.

„A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.