Setari Cookie-uri

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, despre suspendarea tenismenei: Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei

"Îmi pare rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică...", a fost prima reacție a lui Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep.

Toni Iuruc, fostul soț al Simona Halep, a reacționat la vestea șocantă cu privire la suspendarea sportivei și și-a exprimat opinia că decizia de a o suspenda pe Simona Halep pentru patru ani este mult prea drastică. Iuruc și-a arătat susținerea față de fosta sa soție și a fost neplăcut surprins de măsura luată împotriva ei de către ITIA (Agenția Internațională Antidoping).

"Îmi pare rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei. Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură.", a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.ro.

Citește și:

Iuruc a subliniat că este conștient că nu este un expert în domeniul antidopingului și nu poate comenta decizia luată de ITIA. Cu toate acestea, el a mărturist că o susține pe Simona Halep și a amintit de eforturile și dedicarea ei în cariera sportivă.

"Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă. O cunosc, știu cât de mult a luptat pentru imaginea ei în tenis, pentru locul pe care a ajuns, pentru dorința de a aduce rezultate și de a face onoare României. Eu am văzut-o antrenându-se la 40, 50 de grade. Este un om care și-a dedicat toată viața tenisului," a adăugat Toni Iuruc, pentru sursa citată mai sus.

Suspendarea Simonei Halep a venit ca urmare a rezultatului pozitiv la testul antidoping în timpul turneului US Open din 2022. Decizia de suspendare pentru patru ani a fost anunțată recent și a generat reacții în întreaga lume a tenisului.

Citește și:

    „Este extrem de important ca jucătorii să cunoască şi să respecte regulile Programului Antidoping pentru Tenis. Tribunalul Independent a luat o decizie în legătură cu cazul Simona şi, conform TADP, decizia poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. WTA va susţine deciziile luate prin acest proces şi va continua să urmărească îndeaproape acest lucru”, a anunţat WTA.

    Vizionare placuta


    Kudika
    14 Septembrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.