Setari Cookie-uri

Simona Halep, o nouă iubire la orizont? Semnele care au dat-o de gol pe sportiva

După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep iubește din nou, cel puțin așa scrie presa internațională. Ce a dat-o de gol pe sportiva?

Viața Simonei Halep a cunoscut, în ultimii doi ani, o serie de evenimente ce au ridicat multe semne de întrebare și au stârnit interesul publicului. După divorțul de Toni Iuruc, campioana a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind suspendată provizoriu din tenis în urma incidentului de dopaj de la US Open 2022. În aceste vremuri tensionate, familia, prietenii și cei dragi i-au fost alături, oferindu-i sprijinul necesar pentru a depăși perioada complicată.

Totuși, se pare că o persoană specială i-a fost aproape sportivei și a susținut-o necondiționat. Fotografiile distribuite pe rețelele de socializare au dus la o serie de speculații cu privire la o posibilă nouă relație în viața Simonei.

Potrivit cancan.ro, în presa internațională se zvonește faptul că Simona Halep ar avea o relație de iubire cu un tenismen din circuitul ATP. Numele portughezului Joao Monteiro (29 de ani) a fost legat de cel al sportivei într-o serie de articole care au alimentat curiozitatea fanilor.

Citește și:

De-a lungul timpului, au fost surprinse mai multe momente în care Joao Monteiro s-a aflat în anturajul Simonei Halep. Recent, el s-a alăturat grupului de prieteni ai Simonei la festivalul Nostalgia Litoral 2023, desfășurat în Mamaia. Chiar dacă nu apare în fotografii alături de Simona, conexiunile dintre cei doi nu pot fi ignorate. Faptul că Joao lucrează la Academia Mouratoglou, unde și Simona Halep a avut antrenamente, pare să întărească ipoteza unui posibil cuplu.

Mai mult decât atât, o fotografie postată de Simona Halep cu un buchet de trandafiri a născut noi speculații printre internauți. Deși nu a dezvăluit detalii, urmăritorii Simonei cred că buchetul de trandafiri albi a fost primit din partea lui Joao Monteiro.

Chiar dacă niciunul dintre cei doi nu a confirmat oficial relația, semnele subtile și interacțiunile lor din ultima vreme par să alimenteze curiozitatea fanilor, care își doresc să o vadă din nou pe tenismenă în rochia de mireasă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.