Setari Cookie-uri

Danny Chris și Crooked Bangs îți spun direct: Don't Tell Me What Love Is

"Don't Tell Me What Love Is" este cea mai proaspătă creație a lui Danny Chris. După un an de pauză creativă, Danny Chris se întoarce cu un nou single puternic, și de data aceasta s-a alăturat artistei talentate Crooked Bangs. Această piesă este o invitație irezistibilă să îți dai inima pe tavă, un adevărat imn al iubirii care te poartă într-o călătorie a descoperirii.

Piesa a fost scrisă de Dino Medanhodzic, Maia Wright și Johanna Jansson. Producția a fost realizată, de asemenea, de Dino Medanhodzic.

,,Nu vă pot spune cât de entuziasmat sunt să ne întâlnim la festivaluri și să cântăm această piesă împreună. Dansați-vă dragostea! Acest imn al iubirii vă va purta într-o călătorie de descoperire, pentru că este inutil să încerci să definești dragostea, trebuie să fii acolo, să o simți, să te lase să cobori și să te înalți." spune Danny Chris.

Daniel, cunoscut și sub numele de Danny Chris, provine din Siegen, aproape de Köln. Familia sa a fost sursa pasiunii sale pentru muzică, artistul fiind familiarizat și îmbrățișând diverse genuri muzicale de la o vârstă fragedă. Începând cu pianul și evoluând către muzica electronică și house, el și-a pus amprenta în industrie cu peste șapte ani de experiență. De la festivalurile de top din Germania, precum New Horizons, până la cluburi internaționale, el a împărțit scene cu mari DJ precum Lost Frequencies. Recent, semnând cu Honua Records, talentul lui Danny strălucește ca o stea în ascensiune în muzica electronică și dance. În afara muzicii, el a fondat BPM Heroes, o conferință din Köln care oferă insights din lumea DJ-ilor și festivalurilor, avându-i ca speakeri anteriori pe Lucas & Steve.

Citește și:

Crooked Bangs, un avatar digital și un proiect artistic, îmbrățișează viziunea creativă a lui Pollyanna, o cântăreață și compozitoare cu certificare de platină. Abordând un sunet distinct și tehnologie de ultimă oră, Crooked Bangs înflorește în lumea virtuală a muzicii. Realizările anterioare ale lui Pollyanna includ succesul în clasamentele Billboard Dance, peste 445 de milioane de stream-uri și recunoașterea din partea Billboard și Perez Hilton. Cu afilieri la Stefan Dabruck Management și Kobalt Music Publishing, abilitatea sa diversificată în songwriting și talentul de a contura hituri, artista va străluci în continuare. Această traiectorie continuă cu Crooked Bangs, evidențiindu-și talentul și prin acest proiect.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.