Setari Cookie-uri

Ziua Cinematografelor în România se sărbătorește cu prețuri speciale

Asociația Operatorilor de Cinema, în parteneriat și cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele.

După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, este anunțată nouă ediție a unui eveniment național care se dorește a deveni o tradiție și în țara noastră. Astfel, mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experiența inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoționale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de orașe.

Mai exact, cinematografele care vor găzdui evenimentul de sâmbătă sunt: Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Inspire Cinema, Cinemax, CINEMA - Centrul Cultural ''Ion Besoiu'' și Cinema Profesor Ioan Manole. În programul acestora, publicul va putea găsi filme care au depășit recorduri de încasări în ultimele luni, dar și producții noi sau filme de familie încântătoare.

Citește și:

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment și în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat Jacob Borover, Președinte Asociației Operatorilor de Cinema.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.