Setari Cookie-uri

De Ziua Marii Uniri, Voltaj și Zdob și Zdub își unesc forțele și aduc în playlisturi Fratz

Două dintre cele mai apreciate trupe din industria muzicală, Voltaj și Zdob și Zdub își unesc talentul și vocile și chiar în ajunul Zilei Marii Uniri își surprind fanii cu lansarea unei piese inedite cu un mesaj puternic: „Fratz".

Două dintre cele mai apreciate trupe din industria muzicală, Voltaj și Zdob și Zdub își unesc talentul și vocile și chiar în ajunul Zilei Marii Uniri își surprind fanii cu lansarea unei piese inedite cu un mesaj puternic: „Fratz". Single-ul dezvăluie o energie debordantă, un statement de uniune și bunătate între oameni.

„Pe-un picior frumos de plai/ Pe-o gură dulce de Rai/ Aici bate inima/ Câte zile oi avea" sunt versurile prin care cele două trupe cântă despre bunătatea pe care ar trebui să o avem în inimi, despre respectul față de oameni și mai ales, despre iubirea față de țară, totul pe elemente din genuri variate precum hard rock moldovenesc și pop.

„Piesa «Fratz» e un îndemn la unitate, acum când societatea e tot mai dezbinată. Nu e un manifest politic, ci mai degrabă unul uman. Ne bucurăm mult că băieții de la Zdob și Zdub au acceptat propunerea noastră de colaborare și tuturor ne place tare mult ce a ieșit. Abia așteptăm să vedem ce va zice Marele public!", spune Călin Goia.

„E o colaborare venită din inimă și ne bucurăm că s-a întâmplat!", adaugă Roman Iagupov.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, Pic", „Dă vina pe Voltaj", „Și ce", „Meci de box", „Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie, Voltaj a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea", o declarație de dragoste, iar pe 1 iunie trupa a lansat „Copile", o melodie care ne amintește că ne putem bucura la fel ca cei mici.

Iarna trecută, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Austria, Spania, Italia, cât și în Canada sau Irlanda, iar de Crăciun au lansat „Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de folk și rock.

Zdob și Zdub este cea mai populară trupă de etno-rock din Republica Moldova. Trupa combină hardcore și folclorul balcanic într-un mod unic și original. Cu elemente de hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și triluri tradiționale de fluier sau trompetă, Zdob și Zdub a creat un crossover muzical de neegalat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.