Setari Cookie-uri

Ce etnie are Cristi Borcea. Liderul rromilor: De-aia schimbă femeile așa des

După multe întâmplări atât în viața personală, cât și în cea profesională, Cristi Borcea se poate declara azi un bărbat fericit și liniștit. Are o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii, alți trei din prima căsătorie cu Mihaela Borcea, doi din mariajul cu Alina Vidican și un altul din idila cu avocata Simona Dana Voiculescu. Și dacă despre închisoare, divorțuri, trădări, afaceri sau acțiuni din cadrul clubului Dinamo cunoaștem detalii, puțini știu despre fostul lider al „Spartanilor” ce etnie are acesta. Liderul rromilor, Viorel Motoi, a făcut declarații surprinzătoare pe marginea acestui subiect.

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, ați găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femeile până îşi va pierde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoişti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, a spus liderul rromilor, Viorel Motoi, pentru Antena1.

În trecut, Invitată în emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1, vrajitoarea Melissa a făcut o dezvăluire. Ea și Mihaela Borcea sunt rude prin alianță: „Vărul meu este căsătorit cu verișoara Mihaelei. Suntem rude prin alianță. Cristi Borcea e țigan!”.

Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere

Afaceristul are 9 copii cu 4 femei și susține că în acest moment are 50 de persoane în întreținere. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și Alina Vidican.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.