Setari Cookie-uri

Ce face Claudia Pătrășcanu cât timp copiii ei sunt cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu în Dubai. Achizițiile de lux ale artistei

Claudia Pătrășcanu și-a lăsat copiii să meargă în vacanță cu tatăl lor și iubita acestuia, Bianca Drăgușanu, iar ea are grijă să își satisfacă toate poftele.

Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații după ce Gabi Bădălău, fostul ei soț, a plecat într-o vacanță la Dubai împreună cu cei doi băieți ai lor și cu iubita lui, Bianca Drăgușanu, alături de fiica acesteia, Sofia. În ciuda istoriei lor tumultuoase, Claudia Pătrășcanu pare să-și fi găsit un echilibru și să își permită să se bucure de timpul liber în timp ce micuții ei sunt plecați.

În ciuda presupuselor tensiuni, Claudia Pătrășcanu a transmis că este conștientă că Gabi Bădălău este răspunzător pentru copiii lor în timpul vacanței din Dubai.

"Copiii sunt cu tatăl lor plecați și e drept răspunzător pentru ei", a declarat cântăreața pentru spynews.ro.

Pe de altă parte, în timp ce Nicolas și Gabriel se bucură de timpul lor în Dubai, Claudia Pătrășcanu își folosește timpul liber pentru a se răsfăța. Ea a fost văzută în weekend alături de prietenele sale, petrecând timpul distrându-se. Duminică, artista s-a bucurat de noile ei achiziții, o pereche de pantofi și o geantă mult dorită de la Louis Vuitton. Astfel de accesorii de lux au un preț pe măsură, geanta costând 2.800 de euro, iar pantofii achiziționați de Claudia Pătrășcanu fiind evaluți la 950 de euro.

Citește și:

Între timp, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au fotografiat pe plaja din Dubai alături de cei trei copii. Se pare că Sofia și cei doi băieți ai lui Bădălău, Gabriel și Nicholas, s-au integrat bine în această vacanță de familie, bucurându-se de compania reciprocă și de atenția părinților lor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.