Setari Cookie-uri

Ce a făcut Cătălin Bordea, imediat după înmormântarea mamei sale: E un mecanism de autoapărare...

Cătălin Bordea a făcut mărturisiri cutremurătoare despre durerile sufletești resimțite în ultima perioadă și a povestit ce a făcut imediat după înmormântarea celei care i-a dat viață.

Ultima perioadă a fost una extrem de dificilă pentru Cătălin Bordea, iar viața sa a fost marcată de suferință și pierdere. După ce a fost trădat de partenera sa de viață, comediantul a fost lovit de o altă lovitură devastatoare. Mama sa s-a stins din viață la vârsta de doar 55 de ani, în urma unei boli grave care o macinase de ceva timp.

Cu inima sfâșiată de durere, Cătălin Bordea a organizat de unul singur înmormântărea celei care l-a adus pe lume. Comediantul a mărturisit că, în ciuda durerii și a greutății pe care le-a simțit, a încercat să revină cât mai repede la normalitate. Cu toate acestea, Bordea a luat o decizie surprinzătoare care i-a impresionat pe mulți oameni. La doar câteva ore după ce și-a condus mama pe ultimul drum, Cătălin Bordea a urcat pe scenă pentru a participa la unul dintre show-urile pe care le avea programate.

Citește și:

„Eu am făcut înmormântarea (n.r. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare.

E un mecanism de autoapărare. Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

De asemenea, Bordea a mărturisit că, în ciuda absenței tatălui său la înmormântarea mamei sale, a fost profund impresionat de prezența actualului partener de viață al acesteia.

„A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu. Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții, a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult. Nu a venit (n.r. tatăl lui), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn”, a mai spus Cătălin Bordea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.