Setari Cookie-uri

Sharon Stone, mărturisiri cutremurătoare despre cum hemoragia cerebrală i-a schimbat radical viața: Am pierdut totul...

Sharon Stone a trăit momente de cotitură, atunci când a suferit o hemoragie cerebrală. Medicii i-au oferit 1% șanse de supraviețuire, iar viața actriței s-a schimbat radical.

Sharon Stone, celebra actriță în vârstă de 65 de ani, a făcut noi dezvăluiri cu privire la viața sa într-un interviu recent acordat revistei People. Starul de la Hollywood a mărturisit că are nevoie de cel puțin 8 ore de somn neîntrerupt pe noapte pentru a putea gestiona medicația sa pentru creier.

În 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie cerebrală, cauzată de o ruptură de arteră vertebrală. La momentul respectiv, actrița avea doar 1% șanse de supraviețuire. Acest eveniment tragic a avut loc în timp ce cariera sa era în plină ascensiune, iar ea se bucura de succes după prima sa nominalizare la Premiile Oscar pentru rolul din filmul "Casino". De asemenea, în aceea perioadă, Sharon Stone adoptase un băiat numit Roan împreună cu soțul ei de atunci, Phil Bronstein.

Citește și:

După hemoragia cerebrală, viața actriței s-a schimbat radical. Recuperarea sa a fost dificilă, iar pe plan personal, căsnicia ei cu Phil Bronstein s-a destrămat, culminând cu un divorț în 2004. De asemenea, cariera sa în lumea filmului a avut de suferit, iar Sharon Stone a mărturisit că s-a confruntat cu dificultăți precum bâlbâiala, probleme de vedere și pierderi de memorie pe o perioadă lungă de timp.

"Am pierdut totul. Mi-am pierdut toți banii. Am pierdut custodia copilului meu. Mi-am pierdut cariera. Mi-am pierdut toate acele lucruri pe care le simți că sunt adevărata ta identitate și viața ta." , a dezvăluit actrița de peste ocean.

În prezent, Sharon Stone face parte din consiliul Fundației Neurologice Barrow, care sprijină cercetarea și tratamentul în domeniul neurologiei. Acest lucru o ajută să-și ofere sprijinul pentru institutul doctorului Michael Lawton, chirurgul care i-a salvat viața în 2001.

Citește și:

Vin dintr-o familie foarte destrămată. Am crescut crezând că trebuie să am grijă de toți ceilalți. Mi-a luat mult timp să înțeleg că aveam o viață proprie și nu trebuia să o repar și că era în regulă să primesc îngrijire și să accept că sunt o persoană cu dizabilități. Mă simt mândră de mine și mândră de realizările mele — de la supraviețuire până la a-i ajuta pe alții să supraviețuiască”., a mai spus actrița.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.