Setari Cookie-uri

Mixit lansează noi produse și arome de vară

Mixit, compania cehă inovatoare cunoscută pentru amestecurile sale de musli și fructe liofilizate, lansează produse speciale pentru sezonul estival. Printre noutățile gustoase și sănătoase se numără bomboane cremoase, jeleuri cu fructe, cereale rapide pentru micul dejun sau mixuri crocante cu nuci și fructe uscate.

"Ne-am propus să aducem mai multă bucurie și savoare verii cu aceste noi produse gustoase și sănătoase. Le recomand tuturor să încerce noile amestecuri pentru o vară cu zile pline de energie, savoare și bucurie", a declarat Martin Wallner, co-fondator al Mixit.

Bomboanele Crémé Boule cu aromă de căpșuni, caramel și fistic se remarcă printr-un miez cremos și fin ce ascunde o delicioasă cremă de caramel din alune din Piemont învelită într-un strat de curmale și pudră de căpșuni liofilizate. Aromele se îmbină armonios într-o experiență gustativă intensă.

Pentru micul dejun, Mixit propune noii fulgi de ovăz Creamy Oats ce se prepară rapid cu apă sau lapte fierbinte. Acest amestec oferă o bază delicioasă pentru combinații cu fructe liofilizate sau Mixitella.

Citește și:

Pentru o gustare crocantă, sățioasă și sănătoasă, Mixul cu Chips de Cocos și Biscuiți Fragezi este alegerea potrivită. Mini-biscuiții sunt o combinație de nuci caju și felii de cocos cu cacao și nucă de cocos caramelizat, se topesc în gură și facilitează digestia. Mixul este o sursă excelentă de proteine, grăsimi MCT sănătoase și minerale esențiale.

Ediție limitată retro, The Morning Kicker te poartă într-o călătorie în timp către originile Mixit. Fiind alcătuit din 25% boabe de cafea în ciocolată neagră, acest amestec oferă energie dimineața. Fondatorii Tomáš și Martin l-au creat cu mâna lor în Praga în 2010, fiind disponibil până în 2017, iar acum se întoarce într-o ediție specială. Cu chipsuri crocante, fructe de pădure goji și miere, The Morning Kicker este alegerea ideală pentru micul dejun.

Citește și:

Mixies sunt jeleuri din fructe fără ingrediente artificiale inutile, fără zahăr adăugat și fără gluten. Cu arome autentice de zmeură, afine și portocale, 99% ingrediente din fructe, Mixies aduce bucuria naturală a fructelor într-o formă distractivă și delicioasă. Produsul a fost lansat la începutul verii, iar stocul s-a epuizat imediat. Jeleurile au revenit în august în stoc.

"Am creat aceste noi produse cu gândul la toate acele momente de respiro și bucurie din vacanță, dar și din rutina zilnică. Indiferent dacă ești în concediu sau la serviciu, noile produse Mixit sunt gândite să îți ofere gusturi și amestecuri deosebite, să aducă sațietate și să îți dea o stare de bine," a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Citește și:

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își creează propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.