Setari Cookie-uri

Aplicația Mixit: credite cadou la instalare, comenzi rapide și secțiuni surpriză

Mixit, compania cehă inovatoare cunoscută pentru amestecurile sale de musli și fructe liofilizate, a lansat aplicația Mixit.

CP

Această aplicație ușor de utilizat le aduce utilizatorilor o experiență de cumpărături completă, oferindu-le posibilitatea de a face comenzi rapide și ușor, de oriunde s-ar afla. Bonus de instalare: 20 de lei în credite! Aplicația Mixit este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store.

Cu aplicația Mixit clienții pot explora întreaga gamă de produse oferite de companie direct de pe dispozitivele mobile. Fiecare produs, de la amestecurile de musli la fructele liofilizate, batoanele Mixitka și Mixitella și gem, este prezentat în detaliu, facilitând procesul de selecție și personalizare. Aplicația include și istoricul comenzilor, dar și amestecurile preferate – pentru comenzi noi care să includă produsele cele mai dorite de fiecare utilizator în parte.

Citește și:

O secțiune inedită este aceea de jocuri. Pexeso este un joc de memorie, disponibil în patru variante – perfecte pentru o scurtă pauză de relaxare.

Pentru fondatorii Mixit, lansarea aplicației reprezintă un pas important în evoluția companiei. Tomáš Huber, co-fondator al Mixit, a declarat: "Suntem încântați să lansăm aplicația Mixit. Aceasta a venit ca o etapă firească în strategia de dezvoltare a companiei, ca răspuns la cerințele clienților noștri care caută soluții prin care să poată face cumpărături cât mai ușor, rapid și de oriunde."

Pe lângă creditele bonus primite la instalarea aplicației, fiecare nouă comandă le aduce utilizatorilor Mixit noi credite în cont. În secțiunea „Extra” a aplicației sunt prezentate toate modalitățile prin care cei care își instalează aplicația Mixit pot obține credite extra. Acestea pot fi utilizate la plata comenzilor ulterioare.

Citește și:

Martin Wallner, co-fondator al Mixit, a adăugat: "Aplicația Mixit ne permite să fim în contact direct cu clienții noștri și să le oferim o experiență unică și captivantă. Cu fiecare comandă plasată prin aplicație, putem înțelege mai bine nevoile și preferințele clienților noștri, ceea ce ne permite să continuăm să inovăm și să dezvoltăm produsele noastre într-un mod care să răspundă cel mai bine așteptărilor lor."

Aplicația mobilă Mixit, disponibilă în toate țările în care este prezentă compania, completează astfel experiența de cumpărături online disponibilă prin intermediul site-ului mixit.ro.

Mixit și-a sporit investițiile semnificativ pentru a accelera dezvoltarea sa în sectorul comerțului electronic, într-o perioadă în care solicitarea de cumpărături online, cu livrare rapidă și sigură, a crescut considerabil.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.