Setari Cookie-uri

Raluka și Ana Baniciu, primele declarații după ce s-au întors din Israel: O stare de război care nouă ne e străină

Raluka și Ana Baniciu s-au întors din Israel, după de ce preț de câteva ore au fost prinse în mijlocul războiului. Artistele și partenerii lor de viață ar fi trebuit să se bucure de un concert Bruno Mars, dar au trăit real coșmar. Ce au povestit după revenirea în țară!

Raluka, Ana Baniciu și partenerii lor de viață au plecat în Israel cu gândul că vor avea parte de o experiență de neuitat, urmând să meargă la concertul lui Bruno Mars în ziua în care țara a fost bombardată de către gruparea Hamas dinspre Fâșia Gaza.

Încă de la primele ore ale dimineții, au auzit bombardamentele, nu au luat lucrurile în serios nefiind obișnuite cu așa ceva, după care și-au dat seama că nu este o glumă, au mers în buncărul din hotelul în care se aflau de mai multe ori și s-au gândit serios dacă ar trebui să caute o cale rapidă de a se întoarce acasă sau să aștepte zborul pe care îl aveau planificat la câteva zile distanță, având în vedere că fiecare oră în plus ar fi putut fi fatală.

Citește și:

În ciuda faptului că mii de rachete au zburat deasupra orașului Tel Aviv, acesta nu a fost lovit, datorită sistemului foarte bun de apărare, dar nu s-au simțit deloc în siguranță și au căutat soluții pentru a se întoace acasă. La scurt timp după revenirea în țară, fiecare a spus prin ce a trecut.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.