Setari Cookie-uri

Cum se menține Raluka în formă, după ce a renunțat la carne și la sport: Corpul meu se păstrează...

Raluka a făcut câteva declarații despre stilul său de viață și a dezvăluit ce conține meniul ei de când a renunțat la carne, dar și cum are grijă de silueta sa după o lungă perioadă în care nu a mai fost la sală.

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar fanii vedetei sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Artista în vârstă de 33 de ani are mare grijă de silueta sa, iar de 5 ani și jumătate, Raluka a ales să renunțe la carne. Ocazional, artista mai mănânca pește, însă în meniul ei se găsesc preponderent legume, ouă, dar și pâine sau paste.

Mai mult, Raluka a dezvăluit că nici sport nu a mai făcut de trei ani și jumătate, însă crede că gena bună o ajută foarte mult.

„În primul rând e ADN. N-am mai făcut sală de trei ani și jumătate deja. Mi-am luat astăzi greutăți, elastice, o să-mi iau și bandă de alergat, le pun pe toate pe terasă și încep să fac sport din nou.
N-am mai făcut demult, dar, într-adevăr, corpul meu se păstrează. Cred că ADN-ul e cel mai important și faptul că am făcut sport tot timpul, nu de performanță, dar am știut să mă mențin”, a declarat Raluka, pentru unica.ro.

Citește și:

În ceea ce privește meniul său, Raluka a dezvăluit că a fost foarte important pentru ea să renunțe la carne.

„Nu mai mănânc carne de 5 ani și jumătate. Pentru mine a fost foarte important. Astăzi am mâncat o salată cu sfeclă roșie și brânză de capră. Sunt în mare legume. Mai mănânc și paste din când în când, nu foarte des, dar mai mănânc și pește.
Mănânc pește o dată la 2-3 luni, pește alb tot timpul. În rest, dimineața mănânc două ouă, o omletă, cu pâine, n-am o problemă să nu mănânc pâine sau cartofi. Mănânc foarte multe legume, ciuperci, quinoa”, a mai declarat Raluka pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.