Setari Cookie-uri

Bromania, ghinionist în dragoste! Ce spune vedeta despre eșecul relației cu fiica lui MM Stoica

BRomania nu are prea mult succes în dragoste, iar acest capitol este unul cu care nu se poate lăuda. După ce s-a scris că ar avea o relație cu Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica, actorul face dezvăluiri despre prioritățile sale în viață.

În această vară, BRomania a fost văzut în compania Teodorei Stoica, fiica lui MM Stoica, la un festival de muzică din Constanța. Această apariție i-a determinat pe mulți internauți să se întrebe dacă cei doi formează un cuplu.

Potrivit informațiilor apărute în presa online, BRomania și Teodora Stoica au petrecut împreună la festival, au discutat, au dansat, și, potrivit unor relatări, chiar s-au sărutat. Aparent, chimia dintre cei doi a fost evidentă, stârnind interesul și curiozitatea publicului și al presei. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a făcut declarații oficiale privind relația lor.

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, BRomania a vorbit despre eșecurile sale în dragoste și a lăsat să se înțeleagă că este singur. El a menționat că viața amoroasă nu a fost o prioritate pentru el, din cauza dedicării sale față de cariera în plină ascensiune pe care o are.

Citește și:

"Am avut perioada asta în care m-am întors de la film, pentru rolul ăsta am ajuns să am 120 de kile, am mai multe probleme cu faptul că mă dedic prea mult muncii mele, am mai făcut un film între timp, cu Eva Măruță, adică eu nu prea am avut timp să mă gândesc și să am grijă de mine. Ăsta e proiectul meu pentru 2024 și cred că de abia de atunci o să fiu disponibil. Pentru că mi-am dat seama că, în orice relație în care intru, eu vin cu niște probleme și nu dau o șansă bună. Deci, mai întâi trebuie să mi le rezolv și după...", a mărturisit BRomania, pentru sursa citată mai sus.

Mai mult, actorul a menționat că nu se mai grăbește să se căsătorească, în ciuda declarațiilor anterioare, făcute în urmă cu aproximativ trei luni. El a recunoscut că a avut grijă să comunice deschis cu femeile cu care a intrat în relații, pentru a evita neînțelegerile și a pus accent pe faptul că relațiile sale nu s-au materializat în ceva serios din cauza schimbărilor în viața sa.

Citește și:

„Am grijă, dacă întâlnesc pe cineva, să înțeleagă treaba asta. Și, de obicei, nu se concretizează în ceva prea serios pentru că, și eu, și ea, ne dăm seama foarte repede că n-o să meargă dacă e genul de persoană care îmi cere mai mult decât pot să-i ofer în perioada asta”, a adăugat el.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.