Setari Cookie-uri

Cătălin Măruță dezminte zvonurile despre presupusa datorie la stat: Este o bazaconie, nu este nimic adevărat...

După ce a fost acuzat că are datorii uriașe la stat, Cătălin Măruță a dorit să clarifice lucrurile și să își exprime partea sa de adevăr.

Recent, în mediul online au circulat informații care susțineau că familia Măruță ar avea o datorie de aproximativ 7 milioane de lei la stat, asociată cu două firme deținute de aceștia. Cătălin Măruță a intervenit pentru a clarifica situația, respingând ferm aceste acuzații și prezentând dovezi care atestă absența oricăror datorii către ANAF.

Prezentatorul de la PRO TV a subliniat că aceste zvonuri sunt nefondate și că deține documente oficiale din octombrie anul trecut care confirmă lipsa datoriilor față de stat. Măruță a calificat aceste speculații drept „o mare tâmpenie fără sens” și a subliniat că, dacă ar fi avut o astfel de datorie, ar fi fost confruntat cu măsuri din partea ANAF-ului.

„Este o bazaconie, nu este nimic adevărat, este o mare tâmpenie fără sens! Sunt aberații tot ce a apărut pe marginea acestui subiect. Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator o asemenea sumă uriașă? Crezi că ANAF nu îţi pune poprire pe conturi, nu ţi le blochează, dacă tu ai de dat șapte milioane de lei? Eu am de la ANAF documente care arată clar că nu avem nicio datorie la stat. O să ți le trimit și ție să vezi. Sunt documente trimise către noi în octombrie, anul trecut”, a spus Cătălin Măruţă pentru cancan.ro.

Citește și:

Cătălin Măruță a făcut și referire la noul film în care este implicat, intitulat „Tati Part-time”, precizând că distribuția a fost stabilită încă de la început cu Eva Măruță și Alex Bogdan în roluri principale. El a explicat că este acționar al acestui film și a mulțumit publicului pentru susținere.

Filmul „Tati Part-time” a stârnit interesul publicului și a ajuns în cinematografele din întreaga țară. Măruță și-a exprimat recunoștința pentru mesajele de susținere primite și a subliniat că, deși au apărut diverse comentarii și întrebări legate de producție, filmul este un proiect privat în care au fost investiți bani familiei sale.

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul «Tati part-time». E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați, oameni care înjură. Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: «Domle, a dat Eva casting». În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

Citește și:

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: «Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori». E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voștri, investiția voastră, viziunea voastră. Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care îi invită, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film”, a spus prezentatorul TV, pe live-ul de pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.