Setari Cookie-uri

Kris Kross Amsterdam colaborează cu Sera si Conor Maynard pentru melodia Stay (Never Leave)

Kris Kross Amsterdam este pregătit să cucerească din nou topurile din România cu piesa Stay (Never Leave), lansată alături de Sera și Conor Maynard.

După succesul monumental al hiturilor lor anterioare, acest nou single este destinat să cucerească întreaga lume. În 2022, Kris Kross Amsterdam a dominat scena muzicală cu single-ul de top „Vluchtstrook", cu Antoon și Sigourney K. În special, „Vluchtstrook" a devenit cea mai ascultată piesă pe Spotify, din Țările de Jos, în acel an. Acum, își continuă călătoria către o și mai mare apreciere internațională. Lansarea ulterioară, „How You Samba", cu senzația sud-americană, Sofía Reyes, și rapperul britanic, Tinie Tempah, a urcat rapid pe locul 1 in Top 40.

Kris Kross Amsterdam s-a întors, promițând încă o aventură sonoră cu un mix divers de artiști. De data aceasta, și-au unit forțele cu Conor Maynard și SERA pentru a vă aduce „Stay (Never Leave)". Această melodie este o reinterpretare captivantă a hitului din 2003, „Never Leave You (Uh Oooh, Uh Oooh)", lansat de Lumidee, Busta Rhymes și Fabolous. Strălucirea producției lui Kris Kross Amsterdam, combinată cu vocea uimitoare a lui Conor și SERA, promite o experiență auditivă care captiveaza, fără îndoială.

Conor Maynard nu este străin de magia lui Kris Kross Amsterdam, alături de care a colaborat anterior la patru piese senzaționale.
Împreună, aceste melodii au strâns 500 de milioane de streamuri pe Spotify. Canalul de YouTube al lui Conor se mândrește cu 13,5 milioane de urmăritori, iar melodiile lui Spotify au strâns aproape 3 miliarde de ascultări.
De asemenea, a devenit rapid al șaptelea cel mai urmărit cont de muzică de pe TikTok din Marea Britanie, în ciuda faptului că s-a alăturat platformei abia în 2020. SERA a devenit virală de mai multe ori în 2020, ceea ce a dus-o la a strânge rapid milioane de urmăritori. Muzica ei a obținut, de asemenea, succes, hituri precum „Take A Chance", „Head Held High" și „Best Friend" au devenit un element de bază la radioul olandez.

"După single-urile noastre internaționale de succes cu Conor Maynard, este timpul pentru o nouă colaborare cu superstarul britanic. Împreună cu artista olandeză, Sera, care a avut un progres major în topuri anul trecut, am avut ocazia să lucrăm la piesa lui Lumidee.", declara Kris Kross Amsterdam.

SERA, însăși, este încântată să facă parte din această călătorie muzicală, spunând: „În trecut, „Never Leave" era una dintre melodiile mele preferate, așa că este uimitor că acum pot să-i dau o nouă întorsătură, alaturi de Kris Kross Amsterdam și Conor!"

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.