Setari Cookie-uri

Gigi Becali refuză să îl ajute pe Irinel Columbeanu: viața te aduce unde te aduce...

Situația dificilă în care se află Irinel Columbeanu a atras atenția vedetelor, însă nu multă lume se înghesuie să îi ofere o mână de ajutor fostului om de afaceri. Gigi Becali a refuzat să îi ofere bani lui Columbeanu și a explicat și motivul pentru care a luat această decizie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu se confruntă cu o situație financiară dificilă și că a fost nevoit să își găsească adăpost într-un centru pentru bătrâni. Situat la un moment dat în topul celor mai bogați români, Columbeanu se află acum în centrul de bătrâni în care au locuit tatăl său și celebra creatoare de modă Zina Dumitrescu.

Gigi Becali a comentat această situație într-un interviu acordat ProSport.ro și și-a exprimat uimirea cu privire la situația financiară a lui Irinel Columbeanu. El a afirmat că este greu de înțeles cum fostul milionar a ajuns într-o astfel de situație și a pus sub semnul întrebării dispariția averii sale.

"Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn. Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea", a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Gigi Becali a dezvăluit și care sunt principiile sale în ceea ce privește administrarea bugetului său, sugerând că Irinel Columbeanu ar fi putut face la fel pentru a evita să ajungă într-o situație financiară precară. Patronul FCSB a subliniat că el a ales să nu "spargă banii" pe petreceri extravagante sau să își cumpere avioane, cu toate că ar fi avut mijloacele pentru astfel de extravaganțe.

"Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce", a mai adăugat Becali.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.