Setari Cookie-uri

Fiica lui Meme Stoica, Teodora, a vorbit pentru prima dată despre lupta cu cancerul:aveam metastaze la plămâni și la coloană...

Fiica lui Meme Stoica, Teodora, a învins lupta cu cancerul. La doar 24 de ani, unicul copil al lui Meme Stoica a primit o veste care i-a schimbat radical viața.

Teodora Stoica, unicul copil al lui Mihai Stoica, managerul echipei de fotbal FCSB, a trecut printr-o luptă dificilă cu cancerul în stadiu avansat la vârsta de 24 de ani.

Diagnosticul de cancer a venit ca un șoc atât pentru Teodora, cât și pentru familia sa. Cu toate acestea, ea a avut un mindset puternic și s-a supus unui plan de tratament bine pus la punct, inclusiv cu citostatice, într-un spital din Viena. Din fericire, eforturile și speranța nu au fost în zadar, iar tânăra a reușit să învingă boala, fiind acum considerată vindecată sută la sută.

Teodora Stoica a trecut prin momente dificile, dar experiența ei a adus o schimbare profundă în viața sa. Ea este recunoscătoare pentru a doua șansă la viață pe care a primit-o și este hotărâtă să valorifice această oportunitate în cel mai bun mod posibil. Tânăra acordă o atenție specială sănătății fizice și mentale, având o atitudine pozitivă și optimistă în fața vieții.

Citește și:

“Mi-a fost frică să vorbesc despre asta, pentru că nu îmi place să dau putere unei boli. Făceam masaj, cu maseurul de la Steaua, Cocolino, și mi-a spus: ai un nodul la gât, știai? Și am fost la puncție, mi-a luat lichid, am primit mailul și am sărbătorit, că era benign. Am zis, mamă, perfect, am rezolvat și problema asta. Dar el tot creștea. Mă operez, a trebuit să fie tiroidectomie totală (eliminarea unei părți sau a întregii glande tiroide), că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la os. Doctorul care a examinat proba a zis: , nu înțelegea, nu își explica.

Și când pui întrebarea, , e destul de rău. Asta a fost problema cea mai mare, jur, când îi vezi pe cei din jur și te simți vinovat că tu ai atras așa ceva, uită-te la oamenii ăștia ce le faci.", a povestit Teodora Stoica.

Citește și:

Teodora Stoica a explicat că de-a lungul bolii, a fost important să își păstreze atitudinea pozitivă și să se apropie de Dumnezeu. Rugăciunea și credința în Dumnezeu au fost elemente cheie care au contribuit la recuperarea ei și la depășirea momentelor dificile. Prin intermediul credinței, a găsit puterea de a face față provocărilor și a depășit obstacolele cu care s-a confruntat în această perioadă.

“Nici tatăl meu nu era credincios. Și Gigi (n.r. Gigi Becali) ne-a spus: vezi că asta e un test, o să treceți peste, dar asta e toată ideea, să credeți în Dumnezeu. Și cumva așa a fost. Odată ce mă rugam și mergeam la biserică, au dispărut cumva problemele. Și acum mă bucur de ce am, de clipa prezentă”, a mai povestit fiica lui Meme Stoica.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.