Setari Cookie-uri

Cabral, reacție neașteptată după prestația Lorei din emisiunea lui Măruță: Cam mișto baba...

Cabral a avut o reacție neașteptată pe social media, după ce a văzut postarea Lorei din emisiunea lui Măruță.

În data de 18 octombrie, Lora a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, acolo unde a și cântat, stârnind admirația publicului său. Artista a fost prezentă în emisiune îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu decolteu și volane, afișând un zâmbet radiat, iar Cătălin Măruță a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

În timpul emisiunii, Lora a interpretat melodia „Goală”, lansată cu doar zece zile în urmă, prezentând-o într-o manieră spectaculoasă. În culise, un prieten a filmat-o pe artistă în timpul interpretării melodiei, iar clipul a fost apoi distribuit de artistă pe Facebook.

"Da, ştiu! Sunt urâtă, bătrână şi fără voce. Atât s-a putut! ✌️", a scris Lora la descrierea clipului.

Citește și:

Unul dintre comentariile notabile a venit din partea lui Cabral, care a scris: "Cam mișto baba…", generând curiozitate în rândul fanilor. Unul dintre aceștia a întrebat: "Dacă vede Andreea comentariul...??!!", făcând referire la soția lui Cabral, Andreea Ibacka.

În afara prezenței sale la emisiune și a comentariilor cu tentă amuzantă de pe rețelele de socializare, Lora a postat recent și un mesaj tăios pe Instagram.

"Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația, cariera, viața. Am crezut că vor reuşi, dar mai mult am crezut protecția mea Divină. Aveți grijă de voi", a scris artista.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.