Setari Cookie-uri

Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka cu sora lor mai mare, Inoke: Sunt în etape foarte diferite...

Andreea Ibacka a mărturisit recent cum a fost vacanța sa în Olanda, împreună cu familia. Ei au mers să o viziteze pe Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, care locuiește de doi ani acolo. Actrița a povestit cum se înțeleg, de fapt, copiii ei cu sora lor vitregă.

Vara acestui an a adus bucurie și reuniune în familia Ibacka, o perioadă de neuitat pentru Andreea Ibacka, soția lui Cabral. Andreea a dezvăluit recent cum și-a petrecut cele trei luni de vară și cum a fost vacanța lor în Amsterdam. Cu toate că orașul nu este cunoscut drept o destinație tipică pentru familiile cu copii, Andreea a reușit să găsească o mulțime de activități interesante pentru cei mici.

Această vară a fost specială pentru familia Ibacka deoarece a fost prima dată când întreaga familie s-a deplasat să o viziteze pe Inoke, fiica cea mare a lui Cabral din căsătoria sa anterioară cu Luana. Inoke locuiește în Amsterdam de doi ani, unde studiază și lucrează. Până acum, ea venea în țară pentru a-și vizita familia, dar de data aceasta, lucrurile s-au inversat.

Citește și:

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a povestit Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Andreea Ibacka a mărturisit că a fost o vacanță reușită, în ciuda diferenței de vârstă considerabilă dintre cei trei frați: Namiko, Tiago și Inoke. Cu o diferență de vârstă de o generație între Inoke și cei doi mai mici, interacțiunile lor sunt diferite, dar aceasta pune bazele unei relații solide între frați. Cu toate acestea, chiar dacă trăiesc povești diferite în momentul de față, comunicarea pe videocall și întâlnirile live de câteva ori pe an îi ajută să-și întărească legăturile de familie.

Citește și:

„Da, sigur, dar e o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”, a mai spus actrița.

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de 15 ani și au doi copii minunați, Namiko și Tiago. Atunci când pleacă în vacanță, Andreea recunoaște că eforturile sunt mai mari decât înainte, dar subliniază importanța organizării și pregătirii. Cu doi copii mici la bord, trebuie să aibă bagaje mai multe, să fie pregătită pentru orice urgență și să aibă jucării și cărți pentru a-i ține ocupați.

Citește și:

Andreea a dezvăluit că, în timpul călătoriilor, a apelat la o bonă pentru Tiago, dar se bucură de sprijinul bunicilor atunci când este nevoie.

„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte. Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite. Dar atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.
De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc, 3-4 ținute le învârt între ele, îmi ajung, dar pentru ei trebuie să am schimburi suficiente, să am toată farmacia cu mine în caz că apare vreo urgență, jucării, cărți și așa mai departe”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.