Setari Cookie-uri

Cabral, adevărul din spatele camerei de filmat: Jucăm bogăția, opulența și fericirea

Cabral a făcut dezvăluiri dure despre viața trăită dincolo de camerele de filmat. Ce mărturisiri a făcut prezentatorul tv?

Cabral a luat o decizie curajoasă și a decis să dezvăluie ceea ce se ascunde în spatele postărilor vesele de pe mediul online și televizor. El a ales să vorbească despre diferența dintre viața din online și cea din offline și despre utopia pe care unii o creează pe internet, prezentând doar bucuriile și aparentele reușite profeionale și peronale.

Într-o postare pe pagina sa de social media, Cabral a împărtășit cu sinceritate că, pe rețelele de socializare, pare că toți trăiesc într-o lume de vis, plină de bogăție, lux și fericire. Însă, el a recunoscut că aceasta nu este întotdeauna realitatea și că nici viața lui nu este perfectă, cu toate că are o carieră de succes, o căsnicie fericită cu Andreea Ibacka și trei copii minunați.

„Probabil că pe net, uitându-te la ce postează lumea, ți se pare că trăiești într-o lume în care tuturor le merge din plin.
Toți sunt fericiți, cu gura până la urechi, cu mașini scumpe, case superbe, vacanțe din alea de vedete miliardare de la Haliud (Hollywood, n.r.) și… tot așa.
Inclusiv la mine pe pagina asta vezi cum râd ca tontu’ la cameră și cum toate-mi merg din plin, de zici că am vreo trei îngeri păzitori deasupra, unul mai harnic decât celălalt”, spune vedeta PRO TV.

Citește și:

Vedeta PRO TV a încurajat pe cei care îl urmăresc să nu facă comparații cu aparentele de pe internet și să privească atent la ce au în propriile vieți. El a subliniat că, uneori, bucuriile și tristețile pot fi ascunse în spatele zâmbetelor și că este important să ne trăim viețile autentic, fără a ne compara cu alții.

„Uite, nu știu despre alții, dar îți spun sincer despre mine… nu toate-s la locul lor, nu toate-s așa cum le-aș vrea, nu toate sunt numai de zâmbet și fericire. Ba – uneori – e chiar din contră.
Deci… nu te amărî văzând că toți sunt blanao și parcă numai la tine e cu grindină.
Plouă peste toți, suntem uzi până la chiloți deseori… doar că jucăm bogația, opulența și fericirea.
Privește cu atenție la ce ai tu în viața ta… sunt șanse mari să ai mai multe motive de bucurie decât vezi în prima fază.
Și trăiește fără să faci comparații cu fericirea pe care o screm prea mulți prin Social Media.
Și uite că n-am pus nici poză la postare, că iar râdeam cu toți molarii”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.