Setari Cookie-uri

Magda Ignat aduce în playlisturi Iubirea de sine, un statement muzical cu un mesaj puternic despre autenticitate și empatie

În această toamnă, Magda Ignat aduce în playlisturi „Iubirea de sine", o piesă sensibilă ce își propune să transmită un mesaj puternic despre importanța autenticității și empatiei în viața noastră de zi cu zi.

În această toamnă, Magda Ignat aduce în playlisturi „Iubirea de sine", o piesă sensibilă ce își propune să transmită un mesaj puternic despre importanța autenticității și empatiei în viața noastră de zi cu zi. La fel ca mulți oameni, este posibil ca fiecare dintre noi să aibă un critic interior foarte puternic, însă este fundamental modul în care alegem să relaționăm cu noi înșine, să fim înțelegători față de greșelile noastre, să înțelegem minusurile și să putem comunica eficient cu noi despre viață fără să ne judecăm sau să ne pedepsim cu asprime. Noua piesă a Magdei ne amintește că fiecare dintre noi este unic și valoros în felul său și că putem găsi forța de a ne iubi pe noi înșine și de a-i iubi pe ceilalți, cu defecte și calități.

„Ne legăm de anumite persoane și începem să facem lucruri care de multe ori ne rănesc, dar spunem că e din iubire, de aceea o să facem ce își dorește cel drag ca să-i fie lui bine, dar ajungem să ne uităm pe noi înșine, să ne închidem și credem că așa ar trebui să se simtă iubirea. Nu uitați să vă iubiți și să vă apreciați mai mult pe voi înșivă, să aveți încredere în frumusețea interioară cât și cea exterioară, astfel veți ști ce înseamnă și cum e de fapt să iubești!", povestește Magda despre cel mai nou single al său.

„Iubirea de sine" este o creație muzicală semnată de Bianca Dragomir și Vlad Măzărel, ce îmbină elemente pop și impresionează prin profunzimea mesajului său.

Maria Magdalena Ignat este pasionată de muzică și merge cu pași repezi pe urmele Ioanei și ale Mădălinei. Aceasta a apărut pentru prima dată cântând alături de surorile sale mai mari, Ioana și Mădălina Ignat, în cadrul live sessionurilor organizate de către GreenEye Music.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.