Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, planuri de viitor alături de Magdalena Chihaia! Când va deveni artistul din nou tătic: Vă spun în premieră...

Dinu Maxer a dezvăluit ce planuri de viitor are cu noua sa iubită, Magdalena Chihaia. Se gândesc cei doi la un copil?

De câteva luni, Dinu Maxer a devenit subiectul unei noi povești de dragoste, de aceasta dată cu Magdalena Chihaia. După divorțul de Deea Maxer, Dinu și-a continuat călătoria în căutarea fericirii, iar aparent a găsit-o în brațele Magdalenei. Deși cei doi par să trăiască o relație presărată cu multe momente frumoase, Dinu Maxer a declarat că nu are în plan să se grăbească și că momentan nu își dorește să devină din nou tată.

„E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta în momentul ăsta nu mi se pare normală”, a declarat Dinu Maxer în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Din căsnicia anterioară, Dinu are doi copii, o fată și un băiat, iar Andreas a ales să locuiască împreună cu el după divorț. Deși cei doi părinți au rămas în același bloc, au ales etaje diferite pentru a-și construi noi vieți.

Citește și:

Chiar dacă nu se grăbește să își mărească familia, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost surprinși în lumina reflectoarelor în numeroase ocazii, bucurându-se de momente frumoase împreună. Cei doi au vorbit recent într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars despre modul în care s-au cunoscut și despre evoluția relației lor.

"Nu vedeam relație între noi, aveam nevoie de o prietenă. Magda a fost matură și a fost cea mai bună prietenă după divorț. Ulterior s-a întâmplat vraja. Noi am plecat în Dubai prieteni și ne-am întors iubiți", a declarat Dinu Maxer.

"A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știut că el a văzut personajul meu de la «iUmor»", a continuat dansatoarea.

Citește și:

Dinu Maxer a completat povestea lor, amintindu-și de acea seară specială:

"Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin. După aceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație, flacăra dintre noi s-a dat la minimum… După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine, care m-a fascinat! Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2".

Acum, cei doi se pregătesc pentru o nouă vacanță în Dubai, orașul în care s-a conturat povestea lor de dragoste.

Citește și:

"Spun în premieră. Plecăm la sfârșitul lunii noiembrie din nou în Dubai", a anunțat Dinu Maxer, subliniind astfel importanța acestui loc în viața lor.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.