Setari Cookie-uri

Reacția fetiței lui Dinu Maxer, atunci când Magdalena Chihaia intră la ei în casă: m-au făcut puțin gelos...

Dinu Maxer a dezvăluit reacția copiilor săi, în momentul în care noua sa parteneră de viață, Magdalena Chihaia intră în casă.

După un divorț neașteptat și dureros, Dinu Maxer a găsit un altfel de ritm în viața sa - ritmul iubirii alături de Magdalena Chihaia. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a simțit că relația lor este una serioasă și a decis să o prezinte și copiilor săi, Andreas și Maysa. După doar câteva luni de relație, artistul simte că povestea cu Magdalena este una specială.

Chiar dacă unele persoane nu le dădeau prea multe șanse pentru această relație, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au reușit să dovedească că iubirea lor este puternică și autentică. Astfel, artistul a decis să meargă la nivelul următor și să o prezinte pe Magdalena copiilor săi. Într-un interviu sincer pentru Xtra Night Show, Dinu Maxer a declarat faptul că partenera sa se înțelege de minune cu cei doi copii ai lui.

Citește și:

"Fiu-miu a început să comploteze mai mult cu Magda decât cu mine, ceea ce mă deranjează, iar cea mică, zilele trecute când a venit, i-a sărit în brațe și i-a spus niște dulcegării, care, evident, m-au făcut puțin gelos. Așadar, se înțelege foarte bine," a mărturisit cu zâmbetul pe buze Dinu Maxer.

Faptul că micuții se simt confortabil în preajma Magdalenei este un semn clar că aceasta a reușit să le câștige inimile. Artista, cu o experiență în predarea cursurilor de dans și teatru, a știut cum să construiască o relație specială cu ei. Magdalena a reușit să se apropie de Andreas și Maysa, iar acum toți se bucură de o atmosferă armonioasă în casa lor.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, o să vedem unde duce relația noastră. Eu dintotdeauna mi-am dorit să devin mamă și am fost cumva mamă pentru copilașii cu care am lucrat pe partea de dans și de teatru.”, a spus iubita lui Dinu Maxer, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.