Setari Cookie-uri

Matthew Perry, actorul care a jucat rolul lui Chandler Bing în Friends a murit la 54 de ani

O veste devastatoare a venit în acest weekend de peste ocean. Actorul Matthew Perry, cunoscut din serialul "Friends", a fost găsit fără suflare în propria sa locuință din Los Angeles.

Matthew Perry, celebrul actor care a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul "Friends", a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, într-un mod tragic. Potrivit informațiilor furnizate de CNN, Perry a decedat în urma unui accident, după ce s-a înecat accidental în locuința sa din Los Angeles.

Despre tragicul eveniment, Los Angeles Times a relatat că surse din poliție au confirmat acest incident, subliniind că nu există suspiciuni privind vreun act criminal. Vestea morții sale a adus un val de tristețe în întreaga lume, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Warner Bros. Television Group, casa de producție care a realizat serialul "Friends", a transmis un mesaj emoționant în care a adus un omagiu lui Matthew Perry. Ei au subliniat impactul său în lumea televiziunii și talentul său pentru comedie, care a fost resimțit în întreaga lume.

Citește și:

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis Warner Bros. Television Group pentru CNN. ”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a arătat sursa citată.

Potrivit BBC, care a citat surse din LA Times și TMZ, actorul a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din propria locuință. Reprezentanții lui Perry nu au răspuns solicitărilor pentru a comenta aceste informații.

Matthew Perry s-a născut în Williamstown, Massachusetts, și a avut o copilărie marcată de schimbări, după ce părinții săi s-au despărțit. A devenit interesat de actorie în adolescență, iar primul său rol în industrie a fost în drama "240-Robert" în 1979. Ulterior, a obținut mai multe roluri mici în diferite seriale, printre care "Charles in Charge," "Silver Spoons" și "The Tracey Ullman Show."

Citește și:

Momentul care l-a propulsat la faima internațională a fost interpretarea lui Chandler Bing în celebrul serial "Friends," începând cu 1994. Rolul său l-a adus pe Perry în atenția publicului și a adus serialului un succes uriaș. A primit multiple nominalizări la premiile Primetime Emmy pentru acest rol și a devenit una dintre celebritățile cele mai iubite ale micului ecran.

Cu toate că "Friends" a fost punctul culminant al carierei sale, Perry a continuat să apară în diferite proiecte, cum ar fi "Studio 60 on the Sunset Strip," "Mr. Sunshine" și "The Odd Couple." În noiembrie 2022, actorul a publicat memoriile sale sub titlul "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir," dezvăluind bătălia sa cu dependența de opioide și problemele de sănătate care au rezultat din aceasta.

Citește și:

”Luam 55 de pastile de Vicodin pe zi, aveam 58 de kilograme, jucam în «Friends», urmărit de 30 de milioane de oameni – şi de asta nu mă pot uita la serial, pentru că eram îngrozitor de slab”, a afirmat Perry într-un interviu la CBC, anul trecut. ”Nu mă uitam la serial şi nu m-am uitat la serial pentru că puteam spune: băutură, opioide, băutură, cocaină”, a spus el. ”Puteam să spun, de la un sezon la altul, după felul în care arătam. De asta nu vreau să mă uit, pentru că asta văd”, a scris actorul în cartea sa autobiografică, potrivit BBC.

Matthew Perry va rămâne în inimile fanilor săi și în memoria industriei cinematografice. Pierderea sa prematură a adus tristețe în lumea divertismentului, iar omagiile și mesajele de condoleanțe au început să curgă din partea colegilor, prietenilor. dar și fanilor săi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.