Setari Cookie-uri

Andreea Marin, în costum de baie de 48 de ani! Cum arată Zâna în vacanță în America?

Andreea Marin a publicat imagini din cea mai recentă vacanță a sa, din America. Vedeta a împărtășit cu internauții imagini în costumul de baie.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, a impresionat fanii cu aspectul său impecabil într-un costum de baie, în timpul vacanței petrecute în America. Deși vedeta susține că nu a avut niciodată măsuri de fotomodel și nici nu și-a dorit asta, imaginile postate pe rețelele sociale au atras numeroase aprecieri și admirație din partea urmăritorilor săi.

În fotografii, Andreea Marin a fost surprinsă purtând un costum de baie din două piese, de culoare neagră, care i-a pus în evidență silueta bine întreținută. Aspectul său tânăr și tonifiat pentru vârsta de 48 de ani a atras cu siguranță privirile și complimentele admiratorilor.

În mesajul său postat pe contul de Facebook, Andreea Marin a dezvăluit că se relaxează din plin în timpul vacanței, profitând de soare și momentele de liniște la piscină. Cu toate acestea, vedeta a menționat că nu se poate despărți de o carte fascinantă pe care o citește în timpul concediului.

Citește și:

"Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr 🙃, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata - deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea 😊.

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume" și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență. Dar tocmai pentru că aplică în propria viață ceea ce descoperă, cu precauție, nu ca un irațional pasionat, arată mai degrabă ca un puști energic, în loc să-și dezvăluie vârsta, pare că a descoperit elixirul tinereții. E membru al Federației Americane pentru Cercetarea Îmbătrânirii și a primit numeroase distincții pentru realizarile sale științifice extraordinare. Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam.

Citește și:

Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă atunci când citești: “De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!", a scris vedeta pe pagina sa de Intagram.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.