Setari Cookie-uri

Catrinel Menghia, cu burtica la vedere pe Instagram. Vedeta așteaptă al doilea copil

Catrinel Menghia așteaptă al doilea copil, iar vestea cu privire la sarcina sa a făcut furori pe Instagram.

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, iar vestea a fost făcută publică printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Fotomodelul a ales să împărtășească momentul fericit cu fanii săi, prin intermediul unei poze ce o înfățișează cu burtica de grsavidă.

Frumoasa româncă, stabilită de mai mulți ani în Italia, a fost aleasă să fie protagonista copertei revistei Donna Moderna, unde a dezvăluit primele imagini cu burtica sa de gravidă. Într-un mesaj plin de emoție, Catrinel a scris: "Miile mele vieți+una", subliniind astfel bucuria și entuziasmul pe care îl aduce venirea pe lume a celui de-al doilea copil. În plus, revista a adăugat câteva cuvinte despre debutul regizoral al vedetei, care abordează o temă dificilă legată de dragoste, și a menționat că Catrinel Menghia este o persoană fascinantă, cu o poveste de viață demnă de un roman.

Citește și:

Catrinel Menghia a intrat în lumina reflectoarelor la vârsta de 16 ani, când a fost descoperită de un agent de modelling în București. În scurt timp, a cucerit lumea modei, defilând pentru mari case de modă precum Giorgio Armani. Ulterior, a explorat și lumea cinematografiei, având roluri notabile în diverse filme.

Pe plan personal, Catrinel a fost căsătorită cu fostul fotbalist și avocat Massimo Brambati, de care a divorțat în 2011. În prezent, se află într-o relație de mai bine de 10 ani cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are o fetiță, iar acum familia lor se va mări.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.