Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău își apără mama în urma acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu: Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o

Gabi Bădălău își susține mama, pe Rodica Bădălău, în urma acuzațiilor grave lansate de Claudia Pătrășcanu. Ce a avut artista de reproșat?

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să facă valuri în media, iar cele mai recente acuzații ale cântăreței au stârnit un nou val de controverse. Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa fostei sale soacre, Rodica Bădălău, acuzând-o că le administrează copiilor ei antibiotice fără știrea sa și că a dat foc casei din Bolintin în timp ce micuții erau în cameră și dormeau. Gabi Bădălău a sărit rapid în apărarea mamei sale, respingând vehement afirmațiile făcute de Claudia Pătrășcanu.

Într-un interviu acordat emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Gabi Bădălău a încercat să lămurească situația și să își protejeze mama de acuzațiile care i-au fost aduse. Omul de afaceri a subliniat că mama sa, Rodica Bădălău, este o femeie minunată și dedicată, care a avut grijă nu doar de el și de sora sa, ci și de nepoții săi, respectiv copiii lui Gabi Bădălău.

Citește și:

„Sper că toată lumea își dă seama de acest personaj (n.r. – Claudia Pătrășcanu). Ce încearcă să facă, ce face de vreo 4-5 ani. Nu am starea necesară să intru acum în detalii, dar o să vină și momentul când o să vorbesc despre subiectul ăsta. Ca să răspund punctual la ce m-ai întrebat tu… Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar”, a declarat Gabi Bădălău, pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, conform Spynews.

Despre acuzațiile legate de administrarea antibioticelor copiilor fără știrea Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău a explicat că familia lor are un medic de familie care îi acordă ajutorul în caz de nevoie și că orice intervenție medicală este realizată în mod responsabil, după consultarea medicului.

Citește și:

„Mama mea este cadru didactic de peste 25 de ani, activă… care iubește copiii și e dedicată copiilor. Și îți imaginezi copiii mei când vin la noi acasă în weekenduri, ce răsfățați sunt și ce atenți suntem toți membrii familiei cu copiii. Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului… sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie, care e și prietenă de familie, și vecina noastră. (…) Acum, cred că cunoașteți și voi exagerările, parabolele și SF-urile doamnei Pătrășcanu”, a mai spus omul de afaceri.

Referitor la incidentul în care casa din Bolintin ar fi fost afectată de un incendiu, Gabi Bădălău a negat cu fermitate că ar fi existat vreo intenție criminală sau neglijență din partea mamei sale. El a descris evenimentul ca un accident minor, care s-a stins rapid și fără consecințe grave, iar copiii, fiind mici, ar fi putut exagera în relatarea lor către mama lor, Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

„Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol. S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter am stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că copiii, fiind mici, i-or fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect”, a încheiat Gabi Bădălău.

Citește și:

În schimb, Claudia Pătrășcanu a continuat să aducă acuzații, afirmând că Rodica Bădălău ar fi făcut acest lucru intenționat, iar copiii ar fi fost speriați să spună adevărul.

„De câțiva ani, tot o rog civilizat să nu le mai administreze medicamente copiilor, antibiotice, fără prescripția medicală și nu înțelege. O face de fiecare dată când copiii merg la Bolintin, le spune să țină secret, să nu-mi spună, că nu mai primesc nimic, altfel, tatăl îi va părăsi de tot. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea”, a declarat artista pentru Cancan. [...] Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi ceartă și le rupe urechile”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.