Setari Cookie-uri

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger, discurs șocant la comemorarea fiului său:M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința...

Mama lui Stephan Pelger a venit tocmai din Germania, acolo unde este internată, pentru comemorarea regretatului designer. Discursul pe care aceasta l-a susținut i-a șocat pe cei prezenți.

Moartea lui Stephan Pelger a lovit ca un trăsnet inimile celor prezenți, iar mulți dintre cei care l-au iubit au fost la comemorarea regretatului designer. Peste 200 de persoane au participat la comemorarea ce a avut loc la Capela Cimitirului Evanghelic Luteran din București, pentru a-i aduce un omagiu lui Stephan Pelger.

Mama adoptivă a acestuia a venit din Munchen, Germania, acolo unde este internată de ani buni într-un spital, pentru a fi prezentă la comemorare. Ea a vorbit despre Stephan Pelger și despre lupta pe care a dus-o cu depresia. Discursul ei i-a șocat pe cei prezenți, mai ales că a mărturisit că s-a rugat la Dumnezeu pentru a-i încheia suferința.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!', a spus mama lui Stephan Pelger, potrivit Playtech.

Citește și:

Printre vedetele care au fost prezente la ceremonie s-au numărat Andreea Raicu, Laura Cosoi, Oana Roman , Tania Budi și Ilinca Badiu. Ceremonia a fost organizată atât în limba română, cât și în germană.

Stephan Pelger s-a sinucis la 44 de ani

Stephan Pelger a avut o poveste de viață tulburătoare. El a fost adoptat de către o familie minunată pe când avea doar 13 luni. Creatorul de modă a mărturisit că a avut o singură relație, iar iubitul său s-a stins din viață în urma unui accident teribil.

Stephan Pelger se confrunta de ani buni cu depresia și insomniile și ajunsese să ia câte 40 de pastile pe zi.

Avea probleme de depresie și lua foarte multe pastile, dar eu cred că în cazul unui bărbat depresia poate fi rezolvată mai repede. Eu cred că au fost mai multe lucruri coroborate. În urmă cu câteva săptămâni a mers să își facă un nou implant de păr, ce denota că voia să arate bine, să fie din nou în lumina reflectoarelor', a spus Cătălin Botezatu, despre Stephan Pelger.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.