Setari Cookie-uri

Calvin Klein Jeans redefinește toamna prin senzualitate și energie ludică

Noua colecție Calvin Klein Jeans redefinește stilul acestui sezon, abordând senzualitatea și ludicul printr-o perspectivă modernă și minimalistă care reactualizează clasicele piese din denim.

Rafinamentul modern al colecției reîmprospătează siluetele clasice, creând piese vestimentare atemporale și esențiale în garderobă. Inspirați de siluetele specifice anilor ’90, dar actualizați cu croieli și nuanțe noi, jeanșii sunt vedetele acestui sezon.

Colecția oferă simultan un aspect retro și modern prin Authentic Bootcut Jeans, creați din denim de bumbac rigid, strâmți în zona superioară și care se lărgesc treptat în parte de jos. Pentru cei care preferă o silueta clasică și rafinată, dar în același timp lejeră, modelul Authentic Straight Jeans este alegerea perfectă.

Pentru un look clasic, cu subtilități vintage, dar reinterpretat într-o notă modernă, modelele High Rise Straight Jeans și 90s Loose Jeans aduc soluția perfectă, reamintind de stilul stradal iconic al sfârșitului de mileniu: ultra-relaxat și plin de versatilitate.

Colecția include, de asemenea, jachete și cămăși din denim care surprind stilul lejer și minimalist al brandului, concepute perfect pentru stilul fără efort al vieții moderne.

Regular 90s Denim Jacket ne amintește de stilul urban al anilor ’90, construită din bumbac rigid, cu un guler ascuțit și buzunarele la piept cu inserții metalice ce portă numele brandului, în timp ce Jacheta Cropped 90s Trucker abordează o siluetă compactă și senzuală. Jacheta Future Archive Denim Trucker este o piesă versatilă, clasică: două buzunare duble pe piept, închidere cu nasturi și detalii de cusătură pentru o structură puternică și un aspect specific Calvin Klein.

Pentru zilele reci de la sfârșitul sezonului, colecția propune două modele Sherpa Denim, un upgrade al stilului emblematic Calvin Klein, având o căptușeală moale de sherpa, și Reversible Sherpa Bomber, o jachetă supradimensionată fabricată din materiale reciclate.

Ținutele pot fi completate de cămășile din denim: modelul Slim Denim, cu croiala ei meticuloasă, sau Cămașa Vintage Indigo Denim Button-Down Eazy, special concepută pentru a oferi un stil lejer și cât mai versatil.

Colecția Calvin Klein consolidează codurile de design care fac brandul Calvin Klein memorabil: minimal, modern și senzual. O expresie a stilului fără efort în care senzualitatea și ludicul se întâlnesc pe fundalul vieții moderne.

Produsele Calvin Klein din colecția Toamna 2023 sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, Promenada Mall Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.