Setari Cookie-uri

Cum să faci cumpărături de Crăciun în mod eficient: Ghidul rapid al cadourile de Crăciun

Un Crăciun magic nu este complet fără cadourile ideale pentru cei dragi, așa că azi te vom ajuta să le alegi și să le cumperi în câțiva pași simpli.

Sezonul sărbătorilor este plin de bucurie și entuziasm, dar, de multe ori, cumpărarea cadourilor se poate transforma din ceea ce ar trebui să fie o experiență plăcută într-una copleșitoare și obositoare. Pentru că a mai rămas atât de puțin timp până la sărbătoarea preferată a tuturor, am ticluit pentru tine un ghid de cumpărături rapide, eficiente și prietenoase cu bugetul tău, fie că ești în căutarea cadourilor ideale sau îți dorești surprize dulci pentru masa de Crăciun.

Planifică în avans

Începe cu o listă a persoanelor cărora vrei să le faci cadouri și cu necesarul pentru masa festivă. Varianta cea mai eficientă este să îi împarți în categorii: familie, prieteni, copii și colegi de muncă.

Următorul pas esențial este să stabilești un buget. Dacă faci acest lucru din timp, vei fi mai puțin tentată să faci cheltuieli suplimentare.

Folosește tehnologia în avantajul tău

Ca cei mai mulți dintre noi, cu siguranță vei fi tentată să comanzi cadourile online, dar având în vedere cât de aglomerată este această perioadă, există întotdeauna posibilitatea ca acestea să ajungă după sărbători și astfel să rămâi fără cadouri sau fără acele mici detalii savuroase pe care ți le dorești pentru masa de Crăciun.

De aceea, cel mai eficient lucru pe care îl poți face este să te îndrepți către cel mai apropiat Lidl. Am făcut un mic experiment urmând sugestiile Lidl și am reușit să terminăm cumpărăturile de Crăciun în 15 minute.

Primul pas a fost, așa cum ziceam, întocmirea unei liste cu categorii de cadouri de care aveam nevoie, de la jucării pentru cei mici din familie până la preparate savuroase pentru masa de Crăciun. Am descărcat apoi Lidl Plus, aplicația lanțului de magazine care transformă cumpărăturile într-o experiență plăcută și care îți oferă regulat șansa de a câștiga premii consistente, de la vouchere până la mașini sau călătorii. Mai mult de atât, îți poți alege magazinul care îți e cel mai la îndemână și vei primi informații utile despre promoțiile disponibile, program și chiar indicații de orientare.

Pentru că ”tema” noastră de acasă au fost cadourile pentru cei dragi și deserturile savuroase pentru masa de Crăciun, înainte de cumpărăturile propriu-zise am explorat în aplicație ofertele din gama Favorina.

Aici am descoperit toate elementele de care mai aveam nevoie pentru un Crăciun cu adevărat magic. Iată cum a arătat lista de cumpărături, întocmită după sfaturile de mai sus:

Listă de cumpărături cu surprize Favorina pentru un Crăciun magic

Masa de Crăciun:
- Foitaj în formă de brăduți
- Mini prăjitură cu marțipan
- Turtă dulce în formă de trenuleț sau căsuță
- Panettone classico
- Desert marțipan cu fructe

Cadouri pentru cei mici:
- Turtă dulce în cutie muzicală
- Jucărie din lemn cu ciocolată
- Jucărie de pluș cu mix de ciocolată
- Căsuță cu dulciuri de Crăciun

Cadouri pentru fetele de la birou <3
- Panettone în cutie
- Trufe
- Cană de ceramică cu bomboane
- Calendar advent de Crăciun

Ca lucrurile să fie și mai ușoare, produsele Favorina sunt marcate pe rafturile magazinului cu etichetele roșii ”Pentru un Crăciun magic”, astfel încât să fie ușor de reperat.

Cumpărăturile de Crăciun pot fi simplificate și plăcute dacă adoptați o abordare organizată și eficientă. Cu un plan bine pus la punct și beneficiind de avantajele tehnologiei, vei putea face cadouri minunate într-un timp record și te vei putea bucura de magia sărbătorilor fără stresul cumpărăturilor de ultim moment.

Foto Roman Samborskyi / Shutterstock


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.