Setari Cookie-uri

Advertorial Dr. Cezar îți explică exact cum slăbești cu Postul Intermitent. VIDEO pe grupul de WhatsAPP „Altceva cu Adrian Artene”

Dr. Cezar este unul dintre medicii din România care recomandă Postul Intermitent, însă nu înainte să explice despre ce este vorba cu adevărat. Acest tip de dietă pare simplu de respectat, însă specialistul avertizează asupra faptului că postul intermitent nu poate fi tratat ca un șablon pentru că organismul se obișnuiește și încetează, la un moment dat, să colaboreze.

„Nu există medicament pentru creier mai bun decât postul intermitent. Dar ce înseamnă intermitent? Fiecare trebuie să știe. Nu înseamnă un program. Corpul învață șabloanele și nu este eficient, pentru că natura e variabilă. Nicio vietate nu știe dacă prinde următoarea masă. Și atunci noi suntem adaptați pentru această variabilitate și avem acea flexibilitate metabolică. Putem arde și grăsimi, și carbohidrați. Asta trebuie să simulăm. Dacă respectăm un șablon, ăla nu e post intermitent”, a declarat medicul, în EXCLUSIVITATE, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

În cele peste 60 de minute de discuții, Dr. Cezar a explicat exact care este strategia cea mai eficientă și ce trebuie să facem ca să slăbim cu ajutorul postului intermitent.

„Te invit să urmărești întreaga discuție pe grupul de WhatsApp pe care l-am „deschis” special pentru comunitatea „Altceva cu Adrian Artene”, comunitate care devine din ce în ce mai mare. Aici regăsești link-ul direct către platforma în care regăsești oameni care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.”, explică realizatorul podcastului Adrian Artene.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

https://www.youtube.com/c/AltcevacuAdrianArtene

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene

instagram.com/altcevacuadrianartene

tiktok.com/@altcevacuadrianartene

Adrian Artene - autor Gândul

‎ ALTCEVA de pe WhatsApp:

https://whatsapp.com/channel/0029VaI1WuI5vKA5T4qiIy0d


Kudika
11 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.