Setari Cookie-uri

EMAA dă tonul la dans cu Roșu stins

,,Roșu stins", cea mai nouă piesă semnată EMAA, vine ca o furtună de emoții sonore. Piesa te prinde cu dorul intens pentru cineva special și te face să simți asta printr-un ritm alert, care e ca o agitație a sufletului tău.

Ai luat totul deja, înafară de mine...

,,Roșu stins", cea mai nouă piesă semnată EMAA, vine ca o furtună de emoții sonore. Piesa te prinde cu dorul intens pentru cineva special și te face să simți asta printr-un ritm alert, care e ca o agitație a sufletului tău.

Ritmurile alternează între subtilitate și energie, iar diversitatea sunetelor aduce un aer proaspăt și inovator în peisajul muzical. EMAA nu se conformează tiparelor, ci le redefinește, oferind ascultătorilor o experiență sonoră complexă și provocatoare.

Piesa a fost scrisă de EMAA și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

,,Piesa a fost scrisă acum câteva luni bune și mă bucur enorm ca am găsit contextul potrivit să o lăsăm, să își ia zboru'. E o piesă vie, menită să dea energie chiar și-atunci când dorințele și momentul poate nu mai sunt chiar atât de aliniate." ne spune EMAA.

Citește și:

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum "Sufletul Imun" și "Zburătorul" s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla's Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă", iar piesa sa ,,În fiecare seară", a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. În acest an, EMAA a lansat piesele ,,Poartă-mă" și ,,Razna", care au ajuns să fie foarte îndrăgite de fanii artistei, dar și de radiouri. În plus, EMAA a colaborat cu HBO Max pentru coloana sonoră a serialului "Spy/Master", cu piesa "Free man falling", cu Macanache pentru piesa ,,Cât mai lejer", care a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, și cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești", foarte bine primită de fanii artiștilor. Ultimul single al artistei se intitulează ,,Lyudi".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.