Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasă declarație de dragoste - Unul fără altul - florianrus

,,Unul fără altul" este o piesă care vorbește despre legătura solidă dintre doi oameni.

Nu știu unde mă termin eu și unde începi tu...
,,Unul fără altul" este o piesă care vorbește despre legătura solidă dintre doi oameni. Versurile ating momente dificile și încercările trecute împreună, subliniind că unul nu poate exista fără celălalt. Mesajul transmis este că unele iubiri ating culmi incredibile, oferind sens și generând o dependență emoțională reciprocă. Ideea că unele iubiri nu se sfârșesc niciodată subliniază profunzimea și durabilitatea conexiunii dintre cei doi protagoniști. Alăturați-vă lui florianrus în ritmurile acestei povești.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus, Maria Voiculescu și Achi (Petre Octavian Ioachim), care s-a ocupat și de partea de producție. Creditele pentru videoclipul oficial merg către David Mogan - DOP și Jimachez - edit.

Citește și:

,,<<Unul fără altul>> vorbește despre legatura profundă dintre doi oameni, despre momentele grele trecute împreună și despre imposibilitatea unuia fără celălalt. Unele iubiri ating înălțimi care dau sens și creează dependență. Unele iubiri nu se termină niciodată." ne spune florianrus.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină", ,,Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim", colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum" alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști, dar și piesele ,,Până atunci", ,,Ultima decizie" și ,,O fată după ce s-a despărțit".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.