Setari Cookie-uri

Despre o iubire înghețată în timp - Fulgii cad - Dayana

Bine ați venit în universul muzical al noii piese semnate de Dayana -,,Fulgii cad" - o piesă ce îți smulge inima din prezent și o plimbă cu nostalgii prin vremuri mai vechi.

Imaginează-ți că deschizi ușa către o cameră plină de amintiri, iar sunetul pianului îți spune povestea unei iubiri pierdute, dar niciodată uitată!

Piesa a fost scrisă de Dayana și Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție.

Alături de piese precum ,,Trece viața" sau ,,Tată adevărat", piesa ,,Fulgii cad" face parte dintr-un material muzical mult mai complex, ce urmează să fie dezvăluit în curând.

,,Prima despărțire doare, mai ales când se întâmplă într-o iarnă albastră și friguroasă. Asta mi s-a întâmplat și mie, în a doua iarnă din Bucureștiul ce mi-a lăsat sufletul amărui și inima spulberată. <<Fulgii cad>> se refera la lacrimile ce curg, care ajung să se transforme în gheață din cauza frigului din privirea și inima persoanei pe care ai considerat-o a ta." ne spune Dayana.

Citește și:

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. În 2023, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa "Up For Love", cu bine-cunoscutul producător SICKOTOY, pentru piesa "Into The Light" și a lansat piesa "Need You", un adevărat imn Eurodance. Recent, artista s-a dedicat lansărilor în limba română, explorând prin versuri diverse stări omenești. Piese precum ,,Tată adevărat",,,Aș mai vrea să fiu copil" sau ,,Trece viața" au stârnit mii, chiar milioane de reacții de la oamenii din online, datorită sincerității artistei și a sound-ului melodic.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.