Setari Cookie-uri

Amna, punct și de la capăt! După depresie, apare soarele: Sunt pregătită să primesc dragostea...

Amna a suferit enorm după divorțul de tatăl fiului ei, însă acum este pregătită pentru o nouă poveste de iubire.

După divorțul de tatăl fiului ei, Amna a traversat o perioadă dificilă. Însă, în ciuda provocărilor, artista și-a concentrat eforturile asupra propriei vindecări, apelând la ajutorul unui psiholog pentru a înțelege mai bine provocările prin care trece.

"Am avut momente în care am picat rău de tot, nu vreau să mint pe nimeni și să vorbesc cu femeile care trec prin asta. Sunt momente în care te duci în jos rău, apoi Dumnezeu îți arată că era doar panta pe care trebuia să descrești ca să ajungi și mai sus", a mărturisit Amna pentru CANCAN.RO.

Femeia puternică și asumată, Amna este și o mamă devotată. Ea a investit mult timp și energie în creșterea și educația fiului său, David. Totuși, a realizat că pentru a-i fi de folos fiului ei, trebuie să se pună și pe sine pe primul loc.

Citește și:

"Atunci când o mamă renunță la nevoile ei, așa cum am făcut-o eu, și se concentrează pe copil, renunță la ea", a explicat Amna.

Recent, Amna și-a deschis sufletul și a împărtășit publicului despre transformarea sa personală și despre pregătirea pentru o nouă poveste de iubire.

"Sunt pregătită să primesc dragostea. Îl las pe Dumnezeu și Universul să mă surprindă", a declarat artista, subliniind că nu își face planuri și preferă să fie deschisă către noi experiențe.

Mai mult, artista își dorește ca anul 2024 să îi aducă sănătate, echilibru și oameni minunați în viața sa.

"Sper ca 2024 să îmi aducă sănătate, echilibru și oameni faini lângă mine și toate se rezolvă!", a concluzionat ea, transmițând un mesaj de speranță și încredere în viitor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.