Setari Cookie-uri

Flavia Mihășan, despărțire de tatăl copiilor ei! După 5 ani de relație, cei doi și-au spus adio

Cu toate că s-a despărțit de tatăl celor doi băieți ai ei, Flavia Mihășan radiază de fericire și a postat prima reacție după ce în presă s-a aflat de separarea de cel cu care a trăit o frumoasă poveste de iubire.

Flavia Mihășan, cunoscuta dansatoare și fostă asistentă de televiziune, este din nou femeie liberă după o relație de aproximativ cinci ani cu Marius Moldovan. Vestea despărțirii lor a fost dezvăluită în exclusivitate de CANCAN.RO, iar fanii au fost surprinși să afle că povestea de dragoste a celor doi s-a încheiat în urmă cu câteva luni.

Flavia și Marius au împreună doi băieți minunați, iar separarea lor marchează un moment de tranziție în viața ambilor părinți. Cu toate că neînțelegerile au apărut și au pus capăt relației, cei doi par să rămână în relații bune pentru binele copiilor lor. Totuși, separarea vine ca o surpriză pentru cei care se așteptau la o posibilă nuntă între Flavia și Marius, iar zvonurile legate de problemele din relație circulau de mult timp în spațiul public. Cu toate acestea, fosta asistentă TV pare să aibă o atitudine pozitivă și să privească spre viitor cu optimism.

Citește și:

Faptul că Marius Moldovan își vizitează zilnic copiii denotă preocupare pentru binele acestora și indică o abordare matură în ciuda sfârșitului relației amoroase.

Flavia Mihășan a avut prima reacție publică după ce s-a aflat că este din nou singură, postând un videoclip în care dansează cu bucurie pe platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Însoțind clipul cu un mesaj, ea a scris: „Ușor ca duminică dimineața”, sugerând că se simte bine și este gata să își continue viața cu încredere într-un viitor mai bun.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.