Setari Cookie-uri

Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan după ce a citit mesajele din telefonul lui Dani Oțil: Mă lași pe mine să bag mâna..

Dani Oțil a povestit un episod amuzant din timpul relației cu Mihaela Rădulescu, atunci când aceasta îl bănuia pe prezentatorul tv de infidelitate.

În urmă cu ceva ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu care a atras atenția presei și a fanilor deopotrivă. Cu toate că au trăit momente frumoase împreună, relația lor nu a fost lipsită de provocări și tensiuni, iar recent, o dezvăluire a adus în prim-plan gelozia și confuzia care au marcat un episod din trecutul lor comun.

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a dezvăluit recent că Mihaela Rădulescu a fost cuprinsă de gelozie față de colega sa de platou, Flavia Mihășan. Totul a pornit de la un mesaj, un mesaj care a creat confuzie și interpretări greșite în mintea Mihaelei.

"Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba", a mărturisit Dani Oțil într-un podcast realizat de Speak și Florin Ristei. "Aveam un contract și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia. Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu."

Citește și:

Momentul menționat de Dani Oțil a implicat o conversație cu o colegă de echipă, Flavia, care, în mod neașteptat pentru Mihaela Rădulescu, s-a transformat într-o sursă de gelozie. Mesajul care a stârnit confuzia a fost interpretat greșit de Mihaela, care a crezut că Flavia menționată în discuție era, de fapt, Flavia Mihășan, colega lui Dani Oțil.

"Mihaela citește: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»", a relatat Dani Oțil, ilustrând momentul care a generat confuzie.

Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi complet diferită. Flavia menționată în mesaj nu era de fapt Flavia Mihășan, ci o altă colegă de echipă, iar discuția se referea la aspecte legate de un contract de publicitate și nu la vreo relație amoroasă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.