Setari Cookie-uri

Ce face Flavia Mihășan, după despărțirea de tatăl copiilor ei: Voi dansa și voi cânta...

Fosta asistentă de la Neatza și coregraful Marius Moldovan au pus punct relației, iar vedeta își canalizează energia în proiecte profesionale și în creșterea celor doi băieți ai lor.

Flavia Mihășan a atras atenția publicului prin despărțirea recentă de Marius Moldovan, coregraf și tatăl celor doi băieți ai vedetei. CANCAN.RO a fost prima sursă care a adus în atenția publicului acest eveniment, iar acum vedeta face primele declarații despre perioada post-despărțire și modul în care își gestionează viața.

După aproximativ cinci ani de relație, Flavia și Marius au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că neînțelegerile din cuplu, presiunile vieții de părinte și provocările cotidiene au dus la această concluzie. Despărțirea a fost anunțată oficial de CANCAN.RO, iar Flavia Mihășan a acordat un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre această nouă etapă a vieții sale.

Flavia a declarat că, în ciuda perioadei dificile, se concentrează pe a-și dedica timpul și energia celor doi băieți ai săi, Carol și Tudor. Ea a subliniat importanța sănătății și fericirii lor și a menționat că Marius Moldovan își păstrează implicarea în viața copiilor.

Citește și:

"Am timp de copii mereu. Eu așa mi-am făcut programul astfel încât să ajung să îi iau de la grădiniță și să mă ocup. Important este să fie sănătoși și să poată să meargă la grădiniță. Altfel ar trebui să meargă cu mine peste tot sau să rămân eu cu ei acasă. Eu prefer să mă ocup de ei. Sigur că se ocupă și el (n.r. Marius Moldovan) de copii și le este alături cât poate," a dezvăluit vedeta în cadrul interviului.

În timp ce viața personală a trecut printr-o schimbare semnificativă, Flavia Mihășan a găsit refugiu în muncă și în proiectele sale profesionale. După o pauză de trei ani de la cariera sa TV, Flavia s-a întors la Super Neatza și a început să se implice în spectacole de dans. Ea a vorbit despre proiectele sale actuale, inclusiv despre un musical programat pentru începutul primăverii.

Citește și:

"Am început un proiect nou, un musical, va avea premiera la finalul lunii martie sau la începutul lui aprilie. Eu sunt coregraf al spectacolului alături de încă cineva. Voi dansa și voi cânta în spectacol. Este un spectacol cu actori foarte buni, distribuția este foarte bună, va fi ceva wow," a spus Flavia despre noul său proiect.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.