Setari Cookie-uri

Giani Kiriță, fost concurent Exatlon, critici dure la adresa concurenților Survivor All Stars: Mult mai slab pregătiți...

O nouă explozie de critici a lovit concurenții de la Survivor All Stars, venind de data aceasta din partea lui Giani Kiriță, cunoscutul sportiv care a făcut furori în primul sezon Exatlon. Într-o transmisie live pe TikTok, Kiriță nu a ezitat să își exprime dezamăgirea față de nivelul de pregătire și de performanțele participanților de la Survivor, considerându-i mult sub standardele pe care le-a experimentat în Dominicană.

Încă de la debutul sezonului special All Stars al celebrului show, a devenit evident că noii concurenți nu au reușit să-l impresioneze pe Giani Kiriță, care a trecut prin experiențe similare în cadrul Exatlon. Dezamăgit de evoluția acestora, fostul fotbalist a criticat dur lipsa de pregătire și accentul pus pe controversele dintre concurenți, în locul performanțelor sportive.

„Mă amuz copios atunci când îi văd pe Războinici și Faimoși pe traseu. Actualii concurenți nu se compară cu cei de la Exatlon, fiind mult mai slab pregătiți”, a declarat Kiriță în timpul emisiunii.

Giani Kiriță a fost ferm în opinia sa că niciunul dintre concurenții Survivor All Stars nu ar avea vreo șansă în fața sa. El a subliniat că se simte plictisit de atmosfera tensionată și de lipsa de strategie sportivă în competiție.

Citește și:

„Le dau două variante: să plec de la start cu o mână legată la spate sau să plec cu spatele primii 3-4 metri și pe urmă mă întorc și BOOM, direct salvarea îi ia pe toți. Na, fără modestie. Mă plictisește să văd doar ceartă Zanni cu Jador.

Noi, când eram acolo, nu făceam decât tactica pentru trasee. Eram disperați să-i batem pe Războinici. Mă uit la ăștia… Băi frate, niște morți. Efectiv, unii dintre ei n-au ce să caute acolo și nu știu decât scandal. Faceți tactică să fiți buni pe traseu. Sunt doar câțiva acolo care sunt mai bunicei. În rest, foarte mulți de umplutură”, a spus Giani Kiriță, în cadrul unui live pe TikTok.

Dezamăgit de ceea ce vede la Survivor All Stars, Giani Kiriță a venit și cu o propunere interesantă pentru Pro TV, sugerând organizarea unei competiții în care foștii concurenți Exatlon să se confrunte cu cei de la Survivor. El este convins că un astfel de eveniment ar atrage un număr mare de telespectatori și ar stârni un interes imens în rândul publicului.

Citește și:

    „Vă dau varianta câștigătoare și dau în scris că România se rupe în două dacă din toate sezoanele Exatlon se făcea o echipă, cu toți cei mai buni, și Războinici și Faimoși contra la Survivor, Războinici și Faimoși. Deci să jucăm noi contra lor. Hai să vă văd. Dacă se putea întâmpla asta înnebuneau oamenii”, a mai spus Giani Kiriță.

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Ianuarie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.