Setari Cookie-uri

Penelope Cruz, secrete de frumusețe de la care nu se abate! La 50 de ani, actrița arată impecabil

Penelope Cruz arată impecabil la cei 50 de ani ai săi, iar pentru acest lucru ea respectă cu strictețe anumite obiceiuri. Ce trucuri folosește actrița pentru a fi într-o formă fizică de invidiat?

Frumoasa actriță Penélope Cruz se pregătește să împlinească 50 de ani, iar aspectul ei radiant și proaspăt contrazice cu mult vârsta sa. Vedeta, renumită pentru frumusețea sa naturală, împărtășește câteva secrete de înfrumusețare și stil de viață care o ajută să se mențină în formă și să arate impecabil, potrivit unui interviu pentru Vogue.

„Ritualul meu de frumusețe este același dimineața și seara. Îmi curăț tenul și aplic ser și cremă hidratantă. Nu mă machiez în fiecare zi, dar întotdeauna aplic puțină culoare și mascara, balsam de buze și protecție solară dacă voi sta mult timp afară.”, a mărturisit actrița pentru Vogue. „Nu am fumat foarte mult, probabil că am fumat șapte sau opt țigări pe zi, dar când m-am oprit chiar am văzut o diferență în pielea mea”, a spus actrița.

Citește și:

În ceea ce privește machiajul, Penélope Cruz apreciază puterea acestuia în transformarea și îmbunătățirea încrederii unei femei. Chiar dacă preferă un look natural de zi cu zi, la evenimentele speciale, machiajul poate face o diferență substanțială. Actrița a crescut într-un mediu în care frumusețea era o parte importantă a vieții, având-o mama sa care era coafeză, și este conștientă de impactul pozitiv pe care îl poate avea un machiaj bine realizat.

„Am crescut în salonul de înfrumusețare al mamei mele, așa că sunt foarte conștientă de diferența pe care o poate avea machiajul. Am văzut cum erau femeile când au intrat și apoi am văzut cum erau când au ieșit. Părul sau manichiura sau machiajul le face să își schimbe postura, să se simtă mai mândre.”, a completat Penélope.

Citește și:

    Nutriția joacă, de asemenea, un rol crucial în stilul de viață al lui Penélope Cruz. Actrița este pasionată de alimentația sănătoasă și urmează o dietă echilibrată, bogată în fructe și legume organice, carne și pește de crescătorie. Suplimentele naturale și un regim alimentar bogat în nutrienți esențiali sunt elemente cheie în menținerea sănătății și vitalității sale.

    „Ouă, fructe, cereale de casă sau pâine prăjită din grâu spelta și uneori suc de țelină. Iau și niște suplimente naturale și am un shake proteic organic. Îmi place cafeaua arabica organică cu lapte de migdale, dar nu beau mai mult de două pe zi.”, a adăugat ea.

    De asemenea, sportul ocupă un loc important în viața lui Penélope, care practică exerciții fizice regulat și optează pentru mâncare sănătoasă și hrănitoare după antrenament. O rutină de somn regulată și o hidratare adecvată completează acest stil de viață sănătos, care contribuie la frumusețea și vitalitatea ei remarcabilă.

    Vizionare placuta


    Kudika
    7 Februarie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.