Setari Cookie-uri

Delia, apariție de senzație în PIața Obor! Vedeta a venit cu metroul și a cumpărat murături

Delia surprinde din nou, de această dată cu momente inedite din viața sa. Pentru o zi, artista a renunțat la bolidul de lux, a călătorit cu metroul și a mers direct în Piața Obor, acolo unde a atras atenția tuturor celor prezenți.

Delia, în vârstă de 41 de ani, continuă să-și surprindă fanii cu detalii inedite din via'a sa. De data aceasta, artista a ales să renunțe la aparițiile glamuroase în locații exotice și a optat pentru o zi de cumpărături la Piața Obor din Capitală, lăsându-i pe toți cu gura căscată.

Obișnuită să fie văzută în vacanțe de lux și în ipostaze strălucitoare, Delia a schimbat decorul și s-a plimbat printre tarabele piaței bucureștene într-o ținută lejeră, demnă de o zi obișnuită de cumpărături. A surprins nu doar prin prezența sa la Piața Obor, ci și prin mijlocul de transport ales pentru a ajunge acolo – metroul, o alegere neobișnuită pentru o vedetă care conduce un bolid de lux. Cu un fes negru pe cap și îmbrăcată casual, artista a captat repede aten'ia celor din jur. După ce și-a cumpărat murături, artista a luat la pas tarabele și a interacționat cu comercianții și cu cei prezenți în zonă. Reacțiile au fost imediate, iar mesajele de surprindere au curs pe rețelele de socializare.

Citește și:

Delia nu mai vrea să meargă la psiholog

În ciuda imaginii publice impecabile, Delia a dezvăluit recent într-un interviu că a renunțat la terapie și a explicat motivul.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța». Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta.", a spus artista în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”.

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.